Ingezonden persbericht


Nieuws op www.wijninfo.nl

Uitnodiging Proeverij in Master of Wine examen stijl

Op vrijdag 9 februari a.s. wordt een unieke proeverij georganiseerd in Master of Wine examen stijl, o.l.v. drie Masters of Wine te weten: Frank Smulders, de enige Nederlands Master of Wine, Jan de Clercq, de enige Belgische Master of Wine en David Wrigley, directeur van de Britse Wine & Spirit Education Trust.

Locatie is conferentie centrum Den Rooy in Meerle, net over de Belgische grens bij Breda.

Diploma uitreiking Diploma Course studenten

Daarna volgt de diploma uitreiking aan de eerste studenten die de Benelux Diploma Course met goed gevolg hebben afgerond. Voor Nederland zijn dat: Leonie Mooijekind en Noële Ruitenberg en voor België: Pedro Ballesteros en Erwin van der Keelen. De diploma course is de zwaarste wijnopleiding van Nederland en is tevens de verplichte vooropleiding voor Master of Wine.

Presentatie "Leuker Leren"

Voorafgaand aan het proefgedeelte, is er in de ochtend een presentatie van Bernard Lernout over 'Leuker leren', een lezing gericht op het gemakkelijker onthouden van theoretische stof, gebaseerd op de bestseller: "How to think like Leonardo da Vinci" van Michael Gelb. Deze presentatie is in het bijzonder gericht op studenten van de Diploma Course, maar is, bij voldoende ruimte, ook toegankelijk voor andere belangstellenden.

Programma:

9.00 uur: ontvangst met koffie, thee en croissant

9.30 - 12.30 uur: presentatie "Leuker Leren" door Bernard Lernhout

12.30 - 13.30 uur: lunch

13.30 - 16.30 uur: proeverij in Master of Wine examen stijl

16.30 - 17.30 uur: feestelijke Diploma uitreiking

17.30 - 18.30uur: receptie

19.30 uur: diner Restaurant Wolfslaar te Breda

Locatie inschrijving en kosten

Conferentiecentrum Den Rooy, is gelegen aan de Ulicotenseweg 54-56 te Meerle, België. De routebeschrijving is te vinden op http://www.denrooy.com/. Inschrijven voor deze bijzondere bijeenkomst kan door een email te sturen naar Frank Smulders, email: smulders@vinum.nl. De kosten voor het dagprogramma bedragen ¤ 50,-, deelname aan het diner ¤ 85,-.



Ingezonden persbericht