Politie Midden- en West Brabant

Persberichten politiedistrict Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM, 9 februari 2007

Man aangehouden met pepperspray

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft donderdagmiddag rond 12:30 uur een 24-jarige automobilist uit Bergen op Zoom aangehouden op de Plataanstraat. Agenten zagen de man in zijn auto rijden en wisten dat hij niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hierop werd hij aangehouden. Toen de politie met de man sprak, gaf hij aan een busje pepperspray in zijn binnenzak te hebben. Hiervoor heeft hij een bekeuring gekregen van 225 euro.

Hennepkwekerij aangetroffen

PUTTE: De politie heeft vrijdagmiddag rond 12:00 uur in een woning in de Jordaanstraat een hennepkwekerij ontdekt. De bovenverdieping van de woning was vol gezet met planten. Een deel van de planten was oogstrijp. In totaal betrof het bijna 400 planten. Er was op dat moment niemand in de woning aanwezig. Een medewerker van Essent constateerde dat de electriciteit werd afgetapt voor de meter. Essent zal hiervan apart aangifte doen bij de politie. De politie kwam de kwekerij op het spoor na klachten uit de buurt. De kwekerij is geruimd en de politie onderzoekt de zaak.

Aanhouding wegens veroorzaken aanrijding

BERGEN OP ZOOM: De politie heeft vrijdagochtend rond 01:30 uur een 38-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden op de Noordzijde Haven. De man veroorzaakte daar een eenzijdige aanrijding. Hij reed met zijn personenauto tegen een geparkeerde auto. Agenten die op de melding waren afgekomen constateerden dat de man teveel gedronken had. Een proef wees op een waarde van 405 ug/l. Tegen de man zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Auteur: Manfredi Mauro