Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Navigatiesysteem weg na auto-inbraak

Doetinchem, 09-02-2007 o Onbekenden hebben op donderdag (08/02) vanuit een auto die geparkeerd stond aan de Burgemeester de Bruijnstraat een navigatiesysteem weggenomen. Men heeft inmiddels aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Getuigen worden verzocht om contact op te nemen.

De diefstal heeft donderdagavond omstreeks 23.45 uur plaatsgevonden. De auto stond voor een woning geparkeerd. Men heeft een ruit ingeslagen en daarna het navigatiesysteem weggenomen.

De politie heeft in deze zaak een nader onderzoek ingesteld. De politie roept benadeelden op om altijd aangifte te doen. Dit kan via www.politie.nl of na een telefonische afspraak op het politiebureau. Getuigen die iets hebben gezien of informatie hebben over deze diefstal worden verzocht te bellen via 0900-8844.

Verder blijft had advies om geen waardevolle spullen in de auto te laten liggen. Soms kan zelfs de afdruk van een zuignap op de voorruit al voldoende aanleiding zijn om in de auto in te breken. De autokraker veronderstelt dan dat de navigatieappartuur misschien in het dashboardkastje of onder een stoel ligt. Helaas blijkt dat ook vaak het geval. Laat dus het dashboardkastje openstaan en haal waardevolle spullen uit de auto.