Politie Drenthe

Vrijdagmorgen

Hoogeveen, 09-02-2007

Te snel en geen rijbewijs

EMMEN Een 28 jr. inwoner van Hoofddorp is donderdagmiddag door de politie bekeurd voor twee verkeersovertredingen. De man reed in een auto met een snelheid van 138 km per uur over de N391 (80 km weg). De snelheid werd vastgesteld met behulp van een lasergun. Toen hij was staande gehouden bleek bovendien dat hij niet in het bezit is van een rijbewijs.

Aanhangwagen gestolen
SMILDE Donderdag is bij een woning aan de Vaartweg in Smilde een één-assige aanhangwagen gestolen.

220,- boete voor stelen lingerie
ASSEN Een 28 jr. vrouw uit Assen is donderdagmiddag op heterdaad aangehouden bij het stelen van lingerie uit een winkel aan het Koopmansplein in Assen. Beveiligingsmedewerkers zagen de vrouw met meerdere spullen een paskamer ingaan en er met slechts een paar weer uitkomen. Nadat zij de winkel had verlaten werd ze aangehouden. Ze bleek inderdaad meer spullen bij zich te hebben dan dat ze had afgerekend. Als ze de gestolen lingerie normaal had afgerekend was ze 60,- kwijt geweest. Nu moet ze 220,- betalen om verdere strafvervolging te voorkomen.

Roodlichtcontrole
HOOGEVEEN Bij een verkeerscontrole op de kruising van de Rembrandtstraat met de Van Limburg Stirumstraat in Hoogeveen, bekeurde de politie donderdagmorgen 15 fietsers en automobilisten. Allen negeerden een rood verkeerslicht.

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van politie Drenthe, dan kunt u bellen met Dirk Neef, tel. 0592 - 45 1280.