Nederlandse Moslim Omroep

PERSBERICHT, 07 FEBRUARI 2007


----------
WATNOU..?! VRIJDAG 09 FEBRUARI TUSSEN 22.00 EN 23.00 OP RADIO 5 (747 AM)

Vrijdag 9 februari is er weer een nieuwe aflevering van WATNOU..?!, het jongerenprogramma van de NMO. De presentatie is in handen van Esther-Clair Sasabone.

WATNOU..?! staat deze week in het teken van de liefde. Noem het maar een voorschot op veertien februari, Valentijnsdag! Maarliefst negen WATNOU..?! - panelleden stellen zich voor en lichten een tipje van de sluier over hun eigen liefdesleven op. Hoe ziet je ideale partner eruit?
Hoe denk je over seks voor het huwelijk?
Hoe denk je over bi-culturele en interreligieuze relaties en hoe groot is de invloed van je ouders op jouw liefdesleven? WATNOU..?! schuwt geen enkele vraag en laat het panel er geen doekjes om winden.

Verder in WATNOU..?!


* Soeniel Sewnarian, hij weet alles over Bollywoodfilms. Soeniel zal ons vertellen hoe belangrijk de liefde in deze films is en hoe ver de verliefde stelletjes mogen gaan op het witte doek..


* Theaterdansgroep Aya confronteert haar publiek en haar eigen spelers met de mooie en de minder mooie kanten van de liefde. In de studio vertellen Mouna Laroussi en Wies Bloemen alles over hun broeierige dansvoorstelling: "Bronstsluier."


* Rapper Brutus brengt live drie nummers van zijn debuutalbum Gedachtegang . g

WATNOU..?!
Iedere vrijdag tussen 22.00 uur en 23.00 uur, WATNOU..?!- een levendig jongerenprogramma vol energie, discussie, livemuziek en cultuur. WATNOU..?! behandelt onderwerpen die moslimjongeren bezig houden en biedt jongeren een uniek platform om hun meningen en gevoelens te uiten. Op internet kun je ons ook horen op: www.nmo.nl ga naar radio en check: WatNou..?! Elke week hebben we reportages, livegasten en livemuziek.


----------