Nieuwe BMW X5 nu al bij Autdoor SUV


Officiele introductie in maart, in februari al bij Autdoor SUV

ALMELO, 20070206 -- Aanstaande donderdag 8 februari heeft Autdoor SUV de primeur! De nieuwe BMW X5 is pas in de loop van maart 2007 bij de officiële BMW dealer te zien, maar hij wordt deze week al bij Autdoor SUV geïntroduceerd.

Aanstaande donderdag 8 februari vanaf 18.30 uur is de introductie in de Autdoor SUV showroom aan de Frederik van Eedenstraat 54 in Almelo. Deze speciale presentatie zal tot 21.00 uur duren. Naast de nieuwe BMW X5 presenteerd Autdoor SUV ook de andere SUV modellen die ze momenteel op voorraad hebben zoals de 2007 Kia Sorento, de Infiniti FX 35, Chevrolet Captiva, Kia Sportage M-Bition en Hummer H3.

Arctic Challenge
Onlangs reden Bas en Niels Oude Luttikhuis (eigenaren van Autdoor SUV) de Arctic Challenge 2007. Op de website www.autdoorbelowzero.nl staat naast ruim de 200 foto's nu ook de eerste aflevering van de 20 minuten durende uitzending van TopSpeedTV.nl. Op donderdagavond aanstaande zal ook de speciaal aangepaste Sorento, waarmee deze loodzware tocht is volbracht, in de showroom bij Autdoor SUV staan.





Autdoor SUV