Ingezonden persbericht


Persbericht

PLANTRONICS TELESALES TEAM TROPHY: TELEMARKETINGBUREAUS BELLEN VOOR WARCHILD

Hoofddorp, 8 februari 2007 - Vanaf deze week barst de strijd los tussen tien telemarketingbureaus om zoveel mogelijk donaties voor Warchild binnen te halen. Het bureau dat de meeste leden voor Warchild weet te werven wint de Plantronics Telesales Trophy 2007.

De onafhankelijke wedstrijd voor callcenters is een jaarlijks fenomeen. De opzet is eenvoudig. Alle bureaus ontvangen duizend willekeurige namen met telefoonnummers, die beschikbaar zijn gesteld door het goede doel zelf. En dan begint het bellen. Het bijzondere aan de werving is dat het niet om eenmalige donaties gaat, maar om het binnenhalen van vaste lidmaatschappen, ofwel Friends. Uit voorgaande jaren blijkt dat het meestal gaat om langlopende lidmaatschappen.

Plantronics sponsort ook dit jaar weer de Telesales Team Trophy. Niet alleen vanwege de doelstelling geld op te halen voor het goede doel, maar ook omdat dit initiatief de contactcenter-branche op een positieve manier belicht. "De branche heeft al jaren te kampen met een onterecht negatief imago", zegt Cees van Gaalen, jurylid namens Plantronics. "We zijn blij dat het initiatief zo'n succes is. Dit blijkt niet alleen uit het feit dat elk jaar meer en meer contact centers zich opgeven om mee te dingen naar de trofee, maar ook uit de groeiende interesse van de goede doelen."

Dit jaar is Warchild uit alle goede doelen gekozen. Tien deelnemende telemarketingbureaus zullen strijden zoveel mogelijk leden voor Warchild bijeen te krijgen. De uiteindelijke winnaar van de Plantronics Telesales Team Trophy wordt op 25 april bekend gemaakt tijdens het Telecommerce gala wat plaats vindt gedurende TCD2007.

Over Plantronics

Plantronics stond in 1962 aan de wieg van de eerste lichtgewicht headset en is sindsdien de voorloper op het gebied van geluidsinnovatie en geluidskwaliteit. De producten borduren voort op Plantronics' ervaring in mission critical communicatie - waaronder ook de ontwikkeling van de headset die Neil Armstrong gebruikte voor het uiten van zijn legendarische woorden "One small step for man..." vanaf de maan. Plantronics' producten voor kantoor, contact centers, mobiele telefonie en entertainment maken communiceren makkelijker, comfortabeler en doelmatiger. Kijk voor meer informatie op www.plantronics.com of bel 0800 7526876



Ingezonden persbericht