Travel Unie International Nederland N.V.

informatieavonden holland international over bijzondere zonbestemmingen

Reisagenten maken iedere avond kans op een studiereisplaats naar de Azoren

Rijswijk, 8 februari 2007- Holland International organiseert in maart zes informatieavonden voor reisagenten. Dit keer staan bijZONdere zonbestemmingen zoals de Kaapverdische Eilanden, Marokko, Bulgarije en de Azoren centraal. Iedere informatieavond bestaat uit vier verschillende sessies, waarbij deze bestemmingen uitvoerig besproken worden. Verder komen ook Cyprus en de twee Italië gidsen van Holland International in subsessies aan bod. Naast het vergaren van interessante reisinformatie maken reisagenten bovendien kans op een studiereisplaats naar de Azoren. Tijdens iedere informatieavond worden maar liefst twee studiereisplaatsen vergeven.

Locaties productinformatieavonden
De productinformatieavonden worden gevuld met alle leerzame en interessante informatie over de bijZONdere zonbestemmingen van Holland International. Daarvoor zijn de volgende locaties uitgekozen:

Maandag 12 maart Van der Valk Hotel Assen
Dinsdag 13 maart De Kuip in Rotterdam
Woensdag 14 maart Van der Valk Hotel Vianen
Maandag 19 maart NH Hotel Schiphol
Dinsdag 20 maart Van der Valk Hotel Goes
Woensdag 21 maart Evoluon in Eindhoven

Het programma begint om 18:00 uur met een buffet. Om 19:30 uur start de productpresentatie bijZONdere Zonvakanties, gevolgd door verschillende subsessies en de avond eindigt om 22:15 uur. Uitgebreidere informatie over deze zonnige informatieavonden van Holland international is te vinden op TUI Online. Reisagenten kunnen zich daar tevens inschrijven voor één van de zes avonden.