Website betaalt voor je mening

Start1-2

De website www.start12.nl (spreek uit Start één, twee) is de eerste Nederlandse website die de gebruiker direct met geld beloont. Iedereen die een review plaatst op www.start12.nl krijgt een vergoeding van 1 euro op zijn of haar bankrekening gestort. Hiermee stimuleert Start1-2 de bezoeker met het geven van zijn of haar mening.

Over Start1-2:
Start1-2 helpt de internetter bij het maken van keuzes op het internet. Start1-2 vergelijkt diverse online aanbieders en diensten. De website is nu al erg succesvol. In de korte tijd dat de website online is (sinds eind 2006) is de website reeds 500.000 maal opgevraagd.

Jouw mening telt
Belangrijk bij de beoordeling is de mening van de internetter. Het is voor iedereen mogelijk om over de websites een review te schrijven. Een review is een geschreven mening of ervaring. Hierin kunnen positieve of negatieve aspecten worden aangegeven. Door het schrijven van reviews helpen de internetters elkaar met het maken van keuzes en het kopen van producten.

De beloning: harde euro's
Het belonen van gebruikers wordt een nieuwe internettrend. Zo gaat Youtube ook de plaatsers van filmpjes belonen met een deel van de advertentie-inkomsten. Dit bestaat echter doorgaans uit complexe spaarsystemen waarbij de gebruiker eerst veel punten moet sparen, voordat zij een beloning ontvangen. Start1-2 brengt daar verandering in. Al bij het plaatsen van de eerste review wordt de gebruiker betaald. Hiervoor is geen ingewikkeld membership vereist. Slecht de bevestiging van de review per e-mail is voldoende.

Voor meer informatie: www.start12.nl.


---