Ebook-solution ontwikkelt online uitgeefmodel en lezersnetwerk


NIJMEGEN, 20070207 -- Koert Media lanceert open.junixx CreativeBook: een innovatief concept voor de exploitatie van ebooks op internet. open.junixx CreativeBook is erop gericht de relatie tussen uitgever en lezer te versterken door de gebruikersrechten (concreet: de individuele print- en kopieeropties) op ebooks in licentievorm te verkopen. open.junixx CreativeBook biedt een online businessmodel voor ebooks.

open.junixx CreativeBook werkt als volgt. Bij de aankoop van het ebook koopt de lezer ook een tegoed aan print- en kopieeropties. Na betaling haalt hij de download van het ebook naar zijn pc. De lezer logt via een link in het offline ebook in op zijn online bibliotheek op de uitgeverssite. In deze bibliotheek beschikt de lezer over een actueel online ebook met het tegoed print- en kopieeropties. Maakt de lezer een print of kopie, dan gaat die van zijn tegoed af. Hij kan het tegoed aanvullen en opties bijkopen op de site van de uitgever. Zolang de lezer het tegoed op peil houdt, heeft hij geen last van restricties op de print- en kopieeropties. open.junixx CreativeBook werkt met de standaarden PDF en Flash. De lezer heeft aan gebruikerszijde geen plugins of aanvullende software nodig.

open.junixx CreativeBook is een efficiënt marketinginstrument om nieuwe titels aan bestaande klanten aan te bieden of via hen nieuwe lezers te bereiken. Lezers keren terug op de uitgeverssite voor een print of kopie of om een geactualiseerde versie van het ebook te lezen.

Productinformatie is uitgebreid beschikbaar op www.creativebook.nl of www.open.junixx.nl

Koert Media is exclusive supplier van open.junixx publishing solutions van Juni.com in de Benelux. Het portfolio bestaat uit backoffice solution open.junixx FM, internetsoftware open.junixx Mediaed. partnerprogramma open.junixx Affiliate en ebook solution open.junixx CreativeBook.





Koert Media