AXA Verzekeringen

AXA WF Optimal Income wint FD Morningstar Award

AXA World Funds Optimal Income heeft een FD Morningstar Award in de wacht gesleept. Drie beleggingsfondsen van AXA waren genomineerd voor een FD Morningstar Award:

Aandelen wereldwijd:

* AXA Model Fund V

Mixfondsen:

* AXA Model Fund IV

* AXA WF Optimal Income

Over de FD Morningstar Awards

Jaarlijks worden dertien prijzen uitgereikt. Een prijs gaat naar het fonds met het hoogste jaarrendement, een tweede naar het meest innovatieve fonds. De overige elf worden toegekend per categorie zoals Aandelen Nederland, Aandelen Wereldwijd en Mixfondsen. De FD Morningstar Awards zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad Externe link en Morningstar Externe link , wereldwijd marktleider op het gebied van beleggingsinformatie.

De toekenning van de FD Morningstar Awards vindt plaats op basis van de prestaties van de fondsen. De fondsen zijn gerangschikt op basis van het jaarrendement over 2006 en het voor risico gecorrigeerde rendement over een driejaarsperiode. De beslissing of een fonds uiteindelijk een award krijgt, wordt genomen op basis van de prestaties binnen de Morningstar Categorie waarin het fonds is ingedeeld.

In Nederland worden ruim 5.000 beleggingsfondsen aangeboden aan het publiek. Dit betekent dat 99,7% van de fondsen niet in de prijzen is gevallen. Jan van den Berg, directievoorzitter van AXA Nederland: "Alleen de best renderende fondsen binnen een categorie krijgen een Morningstar Award. We zijn er als AXA dan ook bijzonder trots op één van de Awards in ontvangst te mogen nemen".

AXA WF Optimal Income

AXA WF Optimal Income is een mixfonds dat zich richt op een positief rendement, ongeacht de marktomstandigheden. De activaverdeling is flexibel, waardoor de fondsbeheerders continu de beste Europese hoogdividend aandelen en hoogrentende Europese (bedrijfs-)obligaties kunnen selecteren.

Het fonds is een subfonds van de Luxemburgse beleggingsinstelling AXA World Funds die beheerd wordt door AXA Investment Managers Externe link .

Profiteer nu van het speciale actieaanbod:


* Ontvang direct 1% boven op uw inleg

* Elke maand kans op 10.000 + 10.000 euro

U kunt direct online een beleggingsrekening aanvragen waarmee u eenvoudig bij AXA kunt fondsbeleggen.
U wilt...

Meer informatie over de AXA WF Optimal Income Zie het origineel
Meer weten over beleggen bij AXA
Meer informatie over de lopende acties