Ingezonden persbericht


Persbericht

7 februari 2007

Decru biedt oplossingen voor dataprotectie in samenwerking met security-divisie EMC

~ Decru en RSA partners in ontwikkeling van standaard ~

Decru®, a NetApp company (NASDAQ: NTAP) heeft in RSA®, de security-divisie van EMC (NYSE: EMC), een strategische partner gevonden om gezamenlijke klanten enterprise data protectie-oplossingen (EDP) te bieden. De twee organisaties willen samen een standaard ontwikkelen voor bedrijfsbrede versleuteling en key-management.

De afgelopen jaren zijn zowel bedrijven als overheidsinstellingen onder grote druk komen te staan om gevoelige en betrouwbare informatie te beveiligen. Deze taak wordt gecompliceerd door de infrastructuur van bedrijven een verscheidenheid aan applicaties, operating systems, netwerken en opslagomgevingen omvat. Bedrijven erkennen de noodzaak van beveiliging maar zijn over het algemeen terughoudend om encryptie-oplossingen te implementeren zonder een centrale gedragscode en een infrastructuur voor key-management. Decru en RSA gaan samen deze uitdaging aan en de RSA Key Manager-software wordt een integraal deel van de EDP. RSA® Key Manager is een stand-alone product voor key lifecycle management dat is ontworpen om encryptiesleutels effectief te beheren door een gecentraliseerde, veilige en eenvoudige administratie voor alle applicaties.

Decru DataFort®-beveiligingsapplicaties automatiseren en vereenvoudigen storage-security voor heterogene bedrijfsomgevingen. Decru's oplossing combineert encryptie, authenticatie, toegangscontrole, auditing en policy-management voor de organisatiebrede beveiliging van opgeslagen data. Decru zet zich sterk in voor standaarden en interoperabele oplossingen, zoals met de launch van het Decru OpenKey(TM)-programma in juni 2006.

"We helpen onze klanten bij het behalen van hun doelstellingen door risico's te verlagen, compliance-regelgeving door te voeren en belangrijke informatie over klanten, werknemers en partners te beveiligen", zegt Rick Welch, vice president en general manager, Data Security Business Unit RSA, de security-divisie van EMC. "Bedrijven vragen RSA om een uitgebreide set van enterprise data protection-oplossingen en met Decru's oplossingen wordt het mogelijk om keuze en flexibiliteit te bieden waardoor we nog beter aan de vraag voldoen."

"We zijn zeer verheugd over onze samenwerking met RSA, een pionier op het gebied van informatiebeveiliging", zegt Suresh Vasudeven, senior vice president en general manager van Decru. Door samen te werken, kunnen RSA en Decru best-in-class oplossingen bieden om de grootste uitdagingen op het gebied van data-security op te lossen."

(347 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over Decru
Decru, a NetApp company, is marktleider in storage-security. Oplossingen van Decru maken organisatiebreed beveiligd datamanagement mogelijk en omvatten belangrijke zakelijke requirements, zoals privacy, compliance, bescherming van intellectueel eigendom enzovoort. De security-oplossingen van Decru worden wereldwijd toegepast in zowel de profit sector (met name financiele instellingen, retail, healthcare etc) als bij diverse overheden en overheidsinstellingen

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met Maud Geerbex van LEWIS - Global Public Relations: Tel: 040-235 46 00 Fax: 040-235 46 01 E-mail: maudg@lewispr.com www.lewispr.com

Voor meer informatie over Decru kunt u contact opnemen met Bianca van Dulst, Decru: Tel: 06-55166460 Fax: 023 - 503 9609 E-mail: bianca@decru.com

LEWIS - Global Public Relations

Hoevenweg 29
5652 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com
Agency blog: www.lewis360.com