Gemeente Geertruidenberg


Loketfunctie Servicepunt Vrijwilligers vanaf 7 februari in hal gemeentehuis

Vanaf 7 februari start het Servicepunt Vrijwilligers (SPV) met een loketfunctie in de hal van het gemeentehuis.

Iedere woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.30 uur (tel. 0162-579 579) zijn medewerkers van het SPV aanwezig om u te woord te staan bij het zoeken van vrijwilligerswerk, het indienen van vacatures, het oplossen van knelpunten en het verstrekken van informatie over vrijwilligerswerk bij u in de buurt.

Wat doet het Servicepunt Vrijwilligers?

Het SPV is een onderdeel van Stichting Trema dat zich toelegt op het vrijwilligerswerk in de gemeenten Werkendam, Woudrichem en Geertruidenberg. Deze gemeenten hebben gekozen voor het ontwikkelen van een gemeentelijk vrijwilligersbeleid en willen faciliteiten beschikbaar stellen om het vrijwilligerswerk te promoten en te ondersteunen.

De eerste taak van het servicepunt is het bij elkaar brengen van organisaties met openstaande vacatures en werkzoekende vrijwilligers. Daarnaast kunnen vrijwilligers en organisaties hier informatie en advies krijgen.

Wat is het aanbod in week 5?

U kunt bijvoorbeeld vrijwilligerswerk gaan doen in de kinderopvang of bij de voetbalvereniging.

Naam: Achterwacht kinderopvang (vacaturenummer 615) Plaats: Raamsdonksveer
Categorie: Begeleiden
Korte omschrijving: Zo nodig ondersteuning bieden aan de groepsleidster wanneer deze alleen in het pand aanwezig is.

Werktijden: dagelijks van 7.30 tot 8.30 uur en van 16.00 tot 18.00 uur. Exacte werktijden kunnen in overleg worden besproken.

naam: Vrijwilligerscoördinator voetbalvereniging (nr. 532) Plaats: Raamsdonksveer
Trefwoord: Voetbalvereniging
Categorie: Sport
Korte omschrijving: Werven, coachen en begeleiden van vrijwilligers. De werktijden zijn naar eigen inzicht in te vullen, maar het zal ook in de avonduren en in het weekend zijn.

Kijkt u op de website