Ingezonden persbericht


Persbericht

Mobiele markplaats maakt informatie 24/7 beschikbaar

Breda, 6 februari 2007 --- Met de lancering van de mobiele marktplaats SMS4informatie krijgen internetmarktplaatsen een geduchte concurrent. De nieuwe dienst van SMS4informatie maakt het mogelijk overal en altijd mobiel informatie aan te vragen van adverteerders die deze informatie via een speciale code beschikbaar stellen. De code kan overal worden gepubliceerd: in het raam, op de auto, in de krant, op internet. De geïnteresseerde koper kan de code simpelweg sms'en naar 3669 en ontvangt direct informatie per sms, mms of email.

"Deze mobiele marktplaats is een aanvulling op de gewone marktplaatsen op het internet," zo stelt oprichter Robin Messerschmidt. "Je hebt je mobiel namelijk altijd bij de hand en je computer niet." Zo ontdekte hij zelf toen hij tijdens zijn zoektocht naar een koopwoning zijn droomhuis in het weekend tegenkwam. Zonder computer en afhankelijk van de openingstijden van de makelaar, moest hij twee dagen wachten voordat hij informatie over de woning kreeg. Met de nieuwe dienst van SMS4informatie kunnen bedrijven en consumenten elke vorm van digitale informatie op elk moment aanbieden en aanvragen.

"We waren meteen enthousiast over het idee SMS4informatie, omdat het inspeelt op de behoefte zo snel mogelijk informatie te ontvangen over interessante koopjes," aldus Jeroen van Glabbeek van ClubMessage. "Voor de verkopende partij is deze manier van aanbieden vernieuwend en gemakkelijk. ClubMessage zorgt ervoor dat het sms- en mms-verkeer in goede banen wordt geleid."

SMS4informatie is niet alleen voor particulieren toegankelijk, ook bedrijven beschikken over unieke aanvullende mogelijkheden. Zo is er een rapportagefunctie beschikbaar die aangeeft wie wanneer een aanvraag gedaan heeft. Ook is er een applicatie ontwikkeld die ervoor zorgt dat codes vanaf een eigen omgeving beheerd kunnen worden. Zo hoeft men niets dubbel te plaatsen op de eigen site en de site van sms4informatie, dat gebeurt allemaal achter de schermen.

Hoe werkt het?

Adverteerders maken via de website van SMS4informatie een account en vragen een codewoord aan. Dit codewoord wordt gekoppeld aan het 4-cijferige telefoonnummer 3669 waarmee iedereen de informatie kan opvragen door middel van een sms. De combinatie van het aangevraagde codewoord en het 4-cijferige telefoonnummer wordt geplaatst op een zo zichtbaar mogelijke plek, bijvoorbeeld op de auto of in het raam van de woning die te koop staat. Afhankelijk van de manier waarop de adverteerder de informatie beschikbaar stelt, ontvangt de aanvrager een sms, mms en/of emailbericht met de aangevraagde informatie.

Via SMS4informatie kan elke vorm van digitale informatie worden aangeboden, zoals presentaties, bestanden, prijslijsten, brochures en zelfs audio -en videobestanden. Dit is efficiënt voor adverteerder en ontvanger. Zelfs als de aanbieder niet bereikbaar is, kan de geïnteresseerde koper direct de gewenste informatie ontvangen, digitaal bewaren en bekijken wanneer hem dit uitkomt.

Voor meer informatie, zie http://www.sms4informatie.nl/

Over ClubMessage

ClubMessage bereikt wekelijks honderdduizenden mensen per sms, via haar eigen sms-netwerk of via operators: twee van de drie grootste uitgeverijen van Nederland werken met ClubMessage, bijna de helft van alle sms-acties op televisie wordt technisch mede mogelijk gemaakt door ClubMessage, 90 procent van alle cafés en clubs die hun klanten via sms bereiken, doen dit via ClubMessage, en bij bijna de helft van de berichten die Nederlandse sms-bedrijven versturen, wordt gebruik gemaakt van technologie van ClubMessage. ClubMessage heeft meer dan 1000 klanten en meer dan 1 miljoen gebruikers in meer dan 10 landen.

Meer informatie is te vinden op www.clubmessage.nl