Google Search Appliance maakt Green Valley CMS doorzoekbaar

Green valley b.v.

Delft, 5 februari 2007, Internetbedrijf Green Valley, leverancier van software voor Web Content Management, heeft haar Content Management Systeem (CMS) uitgebreid met de Google Search Appliance.

Green Valley ontwikkelt innovatieve software voor Web Content Management waarmee gerenommeerde bedrijven en instellingen hun website, portal of intranet opzetten. Al drie jaar achtereen is Green Valley één van de snelst groeiende softwarebedrijven in Nederland en Europa en behoort tot de topbedrijven op het vlak van Web Content Management.

Green Valley lanceert nu een koppeling van haar CMS met de Google Search Appliance: de zoekmachine van Google die bedrijven kunnen kopen om hun eigen website of intranet doorzoekbaar te maken.
Websites en intranetten worden steeds omvangrijker. Om in die hoeveelheid webpagina's de bezoeker de weg te wijzen claimt Google met haar Google Search Appliance de beste technologie te leveren op basis van haar gepatenteerde clustering technologie. Gezien het feit dat de CMS software van Green Valley wordt gebruikt voor websites en portals van grote organisaties die soms duizenden webpaginas bevatte, koos Green Valley voor de beste technologie om deze doorzoekbaar te maken.
Green Valley leverde de eerste koppeling van haar CMS met de Google Search Appliance voor de website van het ministerie van Economische Zaken (www.ez.nl).

Over Green Valley
Green Valley is de snelstgroeiende Nederlandse leverancier van Web Content Management software. Green Valley levert een krachtig en gebruiksvriendelijk CMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele gerenommeerde organisaties en ondernemingen de afgelopen jaren voor de software van Green Valley.


---