Ingezonden persbericht


Persbericht

Jan de Waard nieuwe Sales Director Ezwim

Amsterdam, 5 februari 2007 - Ezwim, marktleider op het gebied van Total Telecom Management, heeft Jan de Waard benoemd tot Sales Director. In deze functie zal De Waard zich met name richten op het uitbouwen van Ezwim's positie bij operators in Europa en de directe verkoop aan bedrijven in België.

De Waard heeft meer dan vijftien jaar internationale ervaring in de softwarebranche. Hij heeft diverse sales- en marketingposities bekleed. De Waard was onder andere Sales Director EMEA bij Boston Technology ( nu Comverse ) en VP Northern Europe Clarent Technologies.

"Ezwim zit in een markt met een geweldige potentie. Het product is fantastisch en het bewustzijn bij bedrijven dat ze hun telecommunicatiekosten beter moeten managen groeit met de dag. Ik heb de kans om Ezwim in Europa op de kaart te zetten dan ook met beide handen en vol enthousiasme aangepakt", aldus Jan de Waard, Sales Director Ezwim.

Managing Director Ron van Valkengoed: "Jan heeft internationale ervaring op het snijvlak van commercie, software en telecom. Gezien de snelle groei die we nu en de komende jaren doormaken is het essentieel om mensen als Jan aan boord te hebben".

Over Ezwim

Ezwim, opgericht in 2001, is een Application Service Provider (ASP) die Total Telecom Management (TTM) diensten levert aan bedrijven en online Bill Management diensten aan telecom operators.

TTM diensten maken telecommunicatiekosten inzichtelijk en beheersbaar, en vereenvoudigen het administratieve proces op basis van zelfservice. Bill Management diensten stellen telecom operators in de gelegenheid hun klanten 'electronic bill presentment', 'analysis', 'split billing' en 'fleet management' aan te bieden. Bill Management diensten leiden tot een hogere klantretentie en lagere operationele kosten.

Ezwim is marktleider in Europa en ondersteunt 830.000 eindgebruikers met behulp van beveiligde internetapplicaties binnen een on-demand businessmodel. Klanten zijn onder meer Capgemini, Mexx, Epson, Tyco Electronics en de telecom operators Orange en Telfort.

Bezoek voor meer informatie over Ezwim www.ezwim.com