Ingezonden persbericht



* 05-feb-07

Sika presenteert vloersystemen Sikafloor tijdens Bouwbeurs

Utrecht, 19 december 2006

Door assortiment Sikafloor® altijd een vloerafwerking op maat

Op de Internationale Bouwbeurs 2007 presenteert Sika haar complete pakket vloersystemen Sikafloor®. Een vloer is als elementair bouwdeel van ieder bouwproject in toepassing, afwerking en kwaliteit sterk in ontwikkeling. Door innovaties in bouwdelen past Sika haar productenpakket en dienstverlening daarop permanent aan. De rol als leverancier van hoogwaardige producten voor bouw en afbouw groeit, maar ook die als technisch adviseur ervan. Door toepassing van verschillende technieken levert Sika altijd een vloerafwerking op maat.

De Sikafloor® systemen zijn de basis waarop ieder productieproces is gefundeerd. Sika heeft vloerproducten voor diverse marktsectoren. Door het brede assortiment kan aan vrijwel iedere eis en wens van de gebruiker in tal van industrieën worden voldaan. Ook daar waar strenge normen gelden, zoals HACCP, NEN, DIN en ISO.

Voor de woning- en utiliteitsbouw levert Sika onder meer vloersystemen voor balkons en galerijen, vloeren met een esthetische uitstraling en economische vloeren voor parkeerdekken. In kleur en structuur is het assortiment bijna onbeperkt.

Sika staat op de Bouwbeurs 2007 op standnummer stand 04.A40.

Advies

Vloerspecialisten van Sika adviseren een klant zo gericht mogelijk. Eisen als esthetiek, belasting, tijdsplanning, technische en financiële mogelijkheden staan centraal. De adviseurs geven in het advies altijd de gewenste kwaliteit en behandeling van de ondergrond aan. Sika werkt voor de uitvoering van projecten uitsluitend samen met bedrijven die zij zelf heeft opgeleid.

Productontwikkeling

Door toepassing van verschillende technieken levert Sika altijd een vloerafwerking op maat. De producten zijn van consistente kwaliteit, gewaarborgd door de ISO-certificering. Sika ontwikkelt producten in nauwe samenwerking met de industrie. Wereldwijd werken vijf onderzoekscentra aan oplossingen die aansluiten op vragen en behoeftes van de markt.

Een product wordt pas aan de markt aangeboden, nadat het een strenge testcyclus heeft doorlopen.

Sika

Het Zwitserse Sika is wereldwijd actief in de bouw en levert onder meer producten voor betonreparatie, vloersystemen, coatings, lijmen en kitten, kelderafdichtingen, betonversterking en injecteersystemen. Bovendien is Sika actief in de industrie en voert onder meer producten voor de automotive- (OEM en after market), bus-, truck- en railindustrie, alsmede de carrosseriebouw en de jacht- en scheepsbouw. Sika heeft wereldwijd ruim 11.000 medewerkers in 80 landen.



Ingezonden persbericht