Vital clue

5 februari 2007

Nieuws in honderden kranten, handig als u het vooraf weet

Greenpeace? een geheel nieuwe aanpak van kanker? Een charitatieve TV- avond met BN'ers? Tienduizenden vrijwilligers gelijktijdig in actie? Via www.vitalclue.nl en www.vitalclue.be kunt u zich snel oriënteren over komende ideële acties. Wij publiceren vanuit de beste bron. Voorafgaand aan vaak massale publiciteit, landelijk, regionaal en lokaal.

Voorbeelden
Op www.vitalclue.nl en www.vitalclue.be staat nu, naast andere berichten


- Greenpeace '945 walvissen rekenen op jou', zojuist gestart in vele kranten. Bij ons is de actie begin januari aangekondigd en per 23-1 toegelicht. De Japanse walvisvloot is onlangs uitgevaren, doel: het doden van 945 walvissen. Onze homepage toont ook een video inclusief 'knoppen' om te mailen, voor direct contact met actie ter plekke via speciale weblogs en videologs, initiatieven in Nederland. Zie verder onze site.


- 'Een nieuwe aanpak van kanker'. Zojuist gestart: de campagne voor een Nationale Manifestatie d.d. 10 maart, verzorgd door KWF Kankerbestrijding, Kankerpatiëntenverenigingen en de top van Nederlandse specialisten en onderzoekers. De wetenschap kijkt niet meer naar een enkel gen, maar naar honderden of zelfs duizenden tegelijk. Dat geeft nieuwe mogelijkheden voor de diagnostiek en de patiënt krijgt nog meer een behandeling op maat. Lezingen, discussies, workshops, theater etc. Zie onze site.


- 'Nederland kan zo mooi zijn: www.zuinigopruimte.nl' Nieuwe actie van Stichting natuur en milieu en de Provinciale Milieufederaties. Verloedering en leegstaand op bedrijfsterreinen, chaotische planning van de ruimtelijke orde (o.a. door gemeenten), maakt Nederland 'rommelig' en minder groenvriendelijk. De actie richt zich op de komende Provinciale Verkiezingen. Op www.zuinigopruimte.nl kan men klachten, suggesties, foto's van wantoestanden plaatsen. Per gemeente.

Hoe komen wij aan het nieuws? Zie www.vitalclue.be
Vital Clue verzorgt voor vele ideële organisaties de actieve mediabenadering naar honderden kranten. Landelijk, regionaal en lokaal. Vaak adviseren wij vanaf de prille conceptfase. Elke Nieuwsmededeling op onze site vermeldt het juiste, actuele contact met de organisatie.