Ingezonden persbericht


Emerson Network PowerTM introduceert veelzijdig partnerprogramma

Versterking concurrentiepositie in Business Continuity-segment

Op basis van zijn continue focus op partners heeft Emerson Network PowerTM een nieuw partnerprogramma ontwikkeld, dat rekening houdt met de verschillende samenwerkingsniveaus. Doel hiervan is het creëren van een divers aanbod waarmee ondersteuning en services nauwkeurig zijn af te stemmen op de specifieke behoeften van alle typen partners.

Helmond, 5 februari 2007

Emerson Network PowerTM introduceert een nieuw partnerprogramma om beter in te spelen op de behoeften van partners in specifieke markten. Het programma omvat een gedifferentieerd aanbod van tools en services voor elk type partnership. De ondersteuning van partners is hierdoor precies af te stemmen op verkoopvolumes en trainings- en certificeringseisen.

Het aanbod voor een bepaald type partnership is herkenbaar aan een eigen logo en biedt toegang tot ondersteuning waarmee partners beter kunnen concurreren in de Business-Critical Continuity-markt. Dit is een uitkomst voor partners op elk niveau: Distributors, System Integrators, Dealers, VoiP Partners en X-treme Partners. Ze krijgen vóór, tijdens en na het verkoopproces uitgebreide ondersteuning van Emerson Network PowerTM.

De verschillende programma's omvatten training en technische en verkoopondersteuning. Emerson Network PowerTM geeft een speciale training om partners vertrouwd te maken met het ruime aanbod van Liebert-producten voor continue energievoorziening. Daarnaast ondersteunt het bedrijf partners met een team van specialisten die per eindgebruiker kunnen aangeven welke oplossing het beste aansluit bij de bedrijfsbehoeften. Ten slotte omvat het programma aftersales en technische ondersteuning waarmee partners duurzame klantrelaties kunnen opbouwen.

Voor de diverse partnershipniveaus biedt Emerson Network PowerTM ook commerciële services, zoals speciale marketing- en promotieacties, en een vermelding bij de verkoopadressen op de officiële Emerson Network PowerTM-website. Bovendien organiseert Emerson Network PowerTM activiteiten voor het genereren van leads, waardoor partners extra klanten kunnen werven en distributeurs hun resellerkanaal kunnen uitbreiden. Distributeurs krijgen met het programma toegang tot middelen voor co-marketingacties.

Het nieuwe partnerprogramma helpt kanaalpartners om een concurrerende positie te verwerven in de Business Continuity-markt. In deze markt bestaat grote behoefte aan oplossingen die hoge prestaties leveren en snelle, gerichte ondersteuning op technisch én commercieel vlak.