Ingezonden persbericht


Orange maakt keuze tussen prepaid en abonnement makkelijk

Den Haag, 5 februari 2007 - Orange maakt kiezen tussen prepaid en abonnement makkelijk met de introductie van een nieuwe abonnementsvorm voor mobiele telefonie. Degenen die aarzelen tussen prepaid en een abonnement, kunnen nu een maand lang het Orange abonnement proberen. Daarna kan de klant het contract opzeggen wanneer hij wil. Of hij kan het gewoon laten doorlopen, zodat hij elke maand verzekerd is van de voordelen van bellen met Orange, zoals betalen per seconde, het beltegoed onbeperkt meenemen en alles uit één bundel betalen.

Het Orange Abonnement 1 maand is verkrijgbaar in een bundel van ¤ 15 tot ¤ 150 per maand. Via www.orange.nl is het abonnement eenvoudig aan te schaffen.

Orange introduceert nog twee contractopties. Klanten kunnen nu ook een abonnement afsluiten voor een half jaar of anderhalf jaar. Orange blijft daarnaast abonnementen met een contractsduur van één en twee jaar aanbieden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Orange Nederland N.V.
Tel: +31 6 18010101
E-mail: pers.nlmb@orange-ftgroup.com

Hollander van der Mey/MS&L
Daniëlle Tamis
Tel: +31 70 354 90 00
E-mail: orange@hvdm.nl

Over Orange
Orange is het merk van de France Telecom Group, één van de meest vooraanstaande telecommunicatiebedrijven ter wereld, met 153 miljoen klanten op vijf continenten.

Op 31 december 2006 had de France Telecom Group 97,6 miljoen klanten voor mobiele communicatie en 9,7 miljoen ADSL breedbandabonnees.

In juni 2006 werd Orange het centrale merk voor producten en diensten op het gebied van mobiele communicatie, breedband en multiplay in Frankrijk, Groot-Brittannië en Nederland. Met geïntegreerde producten creëert Orange een wereld zonder technologische barrières waarin consumenten kunnen communiceren waar en wanneer zij dat maar willen.

Orange gelooft dat contact tussen mensen de wereld mooier maakt. En daarom brengt Orange de wereld van muziek dichterbij. Want muziek is communicatie. Muziek wordt alleen maar mooier als je het kunt delen met anderen.

Orange vindt het belangrijk om iets terug te doen voor de samenleving waarin zij werkt. Sinds 2003 is Orange daarom partner van War Child, waarvoor zij onder andere de communicatie verzorgt in de voormalige oorlogsgebieden waar War Child actief is.

Meer informatie over Orange is te vinden op www.orange.nl