Blixem internet services

Informatie Medium Prostituees jubileert

Nijmegen, 5 februari 2007

Prostitutie forum viert vijfde verjaardag

De bekendste en grootste prostitutiesite van Nederland bestaat vandaag 5 jaar. De site heeft inmiddels meer dan 87.000 nationale en internationale leden. Maandelijks bekijken zij meer dan 9.000.000 pagina's. GeĂŻnteresseerden hebben gratis toegang tot alle informatie op de site en kunnen ervaringen met of opmerkingen over prostituees delen.

Hookers is uitgegroeid tot het informatie medium van Nederland met betrekking tot prostitutie. Alle trends en ontwikkelingen zoals o.a. meer onveilig vrijen, opkomst van de Duitse saunaclubs en thuiswerksters zijn waarneembaar te volgen op dit forum.

Het forum werkt nauw samen met instanties zoals het Prostitutie Informatie Centrum, Soa Aids Nederland en verschillende overheidsinstanties. Ook heeft de site begin januari deelgenomen aan een campagne tegen mensenhandel. Dames die gedwongen in de prostitutie zitten kunnen via een afgesloten 'Hoekje' op de site rechtstreeks in contact komen met Mariska Majoor van het Prostitutie Informatie Centrum ook kunnen ze hier tips en vragen voor andere dames plaatsen.

Op maandag 5 februari a.s. van 16.00 tot 20.00 uur wordt een inloopmiddag voor media en een Hookersparty in de Paradise Club te Den Haag georganiseerd. Wim en Martin - medewerkers van het eerste uur - zijn die dag aanwezig om vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 024 3605040.

Hookers is een initiatief van BV Hollandsch Goed, onderdeel van BliXem Internet Services te Nijmegen. BliXem Internet Services bouwt met ruim 30 jonge professionals aan diverse eigen sites en webapplicaties. Daarnaast bedenkt, ontwikkelt en exploiteert BliXem zelf een diversiteit aan portals die bestemd zijn voor erotisch entertainment.

BV Hollandsch Goed beschikt, dankzij jarenlange opbouw van vast bezoek op haar eigen websites, over een groot bereik. Dit biedt ons de unieke positie onze diensten rechtstreeks uit te testen op de doelgroep zelf.

Voor meer informatie:

024 360 50 40
webmaster@hookers.nl


Noot voor de redactie (