Nieuwe fokkerijlijn Pavo Breeders geintroduceerd

Vol trots introduceren wij onze nieuwe fokkerij-lijn: Pavo Breeders. Met de vernieuwde producten heeft u alles in handen om ontwikkeling van OC / OCD bij uw veulen te voorkomen.

25% van de warmbloed veulenpopulatie heeft in meer of mindere mate osteochondrose, goed voor zo'n 10 miljoen euro schade op jaarbasis; EUR 3300,- per getroffen veulen!

Dus voorkom wat u niet kunt genezen! De erfelijke eigenschappen heeft u vastgelegd met een goede hengstenkeuze. Als u ook nog zorgt voor voldoende beweging, zorgen wij voor het juiste voer. Zo werken we samen aan een OCD vrij paard.

Wij blijven investeren in het deel waar we verstand van hebben, voeding! Aan de hand van de nieuwste inzichten hebben wij een lijn ontwikkeld, die optimaal is afgestemd op de behoefte van uw merrie en haar veulen. Hiermee kunt u uw veulen begeleiden van drie maanden voor de geboorte tot de leeftijd van 30 maanden, wanneer de snelle groeifase voorbij is.

Met 1-2-3 van Pavo en voldoende beweging heeft u alles in handen om ontwikkeling van OC / OCD bij uw veulen te helpen voorkomen.