Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

maandag 15 januari 2007

HANK & LILY in WaterFront

Het Canadese duo Hank & Lily staat garant voor een komische, originele punky freakshow over de tragische avonturen die zij beleven. Deze avonturen zijn gebaseerd op de sprookjesachtige verhalen uit de stripboeken die door Hank zelf geschreven zijn.

Hank is een donker en mysterieus figuur gewapend met zwarte, glansrijke western kleding en een metalen masker waarachter zijn gezicht schuilgaat. Hij wordt vergezeld door zijn dode vriendin Penelope, die hij in een vuilniszak overal mee naar toe sjouwt. Hij zingt, speelt gitaar, cello, ukelele, accordeon en drums. Lily is een klein blond boswezentje met een gewei (het verhaal zegt dat één van haar ouders een hert was). Ze zingt, drumt, speelt zingende zaag, trompet en theramin en als je geluk hebt, doet ze ook nog haar tapdans schoenen aan.

De nummers die het duo maakt, zijn minstens net zo hilarisch als hun outfits! Hank & Lily hebben veel muzikale variatie en met verschillende verrassende acts zullen ze je werkelijk verbazen. Zelf omschrijven Hank & Lily hun muziek als 'een mix van The Cramps, Dr. Seuss, Danny Elfman, The Pixies, Screamin' Jay Hawkins, Calexico en Dixie's Death Pool'. Beleef de avonturen van Hank & Lily. Deze show moet je gezien hebben!

Mucho Maestro is absurdistisch, cabaretesk, tegendraads en humoristisch. Een fris, muzikaal en heel eigen trio uit Rotterdam. De sound valt het best te omschrijven als 'een smeltkroes van de bekende eigentijdse Britse gitaarbands en wat meer exotische artiesten zoals Primus, Kaizers Orchestra en Tom Waits.' Intens, soms chaotisch, af en toe vrolijk, springerig dansbaar en inhoudelijk. Een aanradertje voor popliefhebbers die met stijl anders durven te zijn.

Datum: zaterdag 3 februari 2007
Deur open: 20.00
Toegang: ¤ 8,- (vvk)
Locatie: WaterFront
Meer info: www.hankandlily.com / www.myspace.com/hankandlily / www.muchomaestro.nl

AANSLUITEND SUPERSNAAR:
DJ Okkie en Lil'Angel spannen de snaar flink strak om deze vervolgens los te laten in een veelheid aan Rock-zinderend-drumtastisch-basvibrerend dansvloergeweld resulterend in een rocky rocknight voor rockende dansers en dansende rockers. En in 't café draait DJ Soit echt vlotte plaatjes.

Datum: zaterdag 3 februari 2007
Deur open: 23.00
Toegang: ¤ 5,- (vvk)
Locatie: WaterFront
Meer info: www.waterfront.nl

----------
voor de redactie
Voor meer informatie en of rechtenvrij beeldmateriaal kunt u contact opnemen met de afdeling communicatie.

Valesca Mulder (medewerker communicatie)
publi@waterfront.nl / 010-2010980

----------

--
WaterFront publiciteit: Valesca Mulder
publi@waterfront.nl
http://www.waterfront.nl/
Boompjeskade 15 - 3011XE Rotterdam - Nederland
tel. kantoor 010-2010980
(ik ben op ma, di & do aanwezig op kantoor)