Mazda

30-1-2007

RVS kiest opnieuw voor Mazda

Financieel dienstverlener RVS (onderdeel van de ING Groep) heeft 50 nieuwe Mazda3n besteld bij Mazda-dealer Boostra in Ede. Het is niet de eerste keer dat RVS voor Mazda kiest. Eerder bestelde de in Ede gevestigde onderneming al 100 nieuwe Mazdas en daar komen nu nog eens 50 autos bij.

RVS geeft verschillende redenen aan om opnieuw voor Mazda te kiezen. Naast de gunstige prijs van de modellen is dat vooral ook vanwege de hoogstaande kwaliteit van het Japanse merk in combinatie met de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast heeft RVS bijzonder goede ervaringen met Mazda-dealer Boostra. De service wordt als uitstekend ervaren en RVS is zeer content met de breng- en haalservice van de dealer. De nieuwe autos dienen als vervoer voor de RVS-adviseurs, die werkzaam zijn in het hele land, van Groningen tot aan Maastricht. De dienstverlening is zodanig dat er ter plekke een auto kan worden afgeleverd of worden omgeruild, in plaats van dat de adviseurs daarvoor naar Ede moeten rijden.

De Mazda3 is wereldwijd het best verkopende model van Mazda. De auto dankt zijn populariteit aan zijn uitstekende prestaties, een aansprekend design en een hoge mate van kwaliteit en vakmanschap. Daarmee, en met zijn dynamische rijeigenschappen en gunstige prijs-kwaliteit verhouding, is het in alle markten van de wereld een geduchte concurrent voor de gevestigde orde. De Mazda3 werd tweede bij de Europese verkiezing Auto van het Jaar 2004, en was daarmee de hoogst genoteerde Japanse auto. Het model kreeg goede recensies in de pers en bij klanten, wat resulteerde in totaal bijna 70 verschillende awards. Halverwege vorig jaar werd de Mazda3 vernieuwd. Naast subtiele wijziging aan exterieur en interieur werd de auto vooral onderhuids sterk verbeterd, nam het geluidsniveau in de auto sterk af en werden ook alle motoren zuiniger.

RVS in Ede is onderdeel van de ING Groep, waartoe wereldwijd meer dan 50 bedrijven behoren. RVS is met meer dan 165 jaar ervaring één van de grotere Nederlandse financiële dienstverleners met 2000 medewerkers, waaronder ruim 800 adviseurs. RVS is de 'full service' financiële dienstverlener voor 1,2 miljoen particuliere klanten die geadviseerd worden op het gebied van verzekeringen, pensioenen en hypotheken.