Ingezonden persbericht


Persbericht

Creëren. Integreren. Communiceren.

Sony presenteert zijn nieuwste innovaties tijdens ISE 2007

ISE, Amsterdam RAI, 30 januari - 1 februari 2007 - Sony presenteert op stand C70 in hal 2 de volledige breedte en diepte van zijn aanbod aan professionele AV/IT-oplossingen, zoals digital signage- en retailoplossingen, HD-camera's, IP-bewakings- en videoconferentieproducten, en technologie voor projectie en beeldschermen voor openbaar gebruik. Door tijdens het gehele evenement inzicht te bieden in de totaaloplossingen van Sony, deelt het bedrijf zijn visie als technologiepartner voor organisaties over de gehele wereld.

"Bij Sony werken we nauw samen met onze klanten om een goed begrip te krijgen van hun zakelijke behoeften. Vervolgens ontwerpt ons team van deskundigen de meest effectieve, innovatieve en geïntegreerde AV/IT-oplossing", aldus Naomi Climer, Vice-President van Sony Europe. "De ISE-beurs is voor ons een uitgelezen mogelijkheid om partners en bezoekers uit veel verschillende branches en regio's te ontmoeten en ze te helpen onze geavanceerde AV/IT-systemen optimaal te benutten."

Sony is platinasponsor en exposant tijdens Integrated Systems Europe, een van de grootste evenementen op het gebied van geïntegreerde technologieën in Europa.

Creëren: sharing.vision
Bezoekers van de stand kunnen zelf zien hoe diverse openbare ruimten over de hele wereld, met behulp van producten en diensten van Sony, beschikken over nieuwe mediamogelijkheden op basis van de meest geavanceerde AV/IT-oplossingen. Deze kunnen worden gebruikt om klanten aan te trekken, te onderhouden en te beïnvloeden. Door integratie van gedigitaliseerd materiaal, platte beeldschermen en netwerkinfrastructuren, draagt Sony eraan bij om bezoekers van hi-tech ontmoetingsplaatsen, zoals het nieuwe Emirates Stadium van de Engelse voetbalclub Arsenal, te voorzien van op maat gesneden kwaliteitsboodschappen.

De kern van dit alles wordt gevormd door de digital signage-oplossingen uit de Ziris(TM)-serie van Sony. Hiermee kunnen gebruikers materiaal voorbereiden, inplannen en doorgeven aan externe netwerkspelers. Ook kunnen gebruikers hiermee displays en apparatuur beheren en op maat gemaakt materiaal laten weergeven op Sony LCD-plasmaschermen en projectoren.

Op de stand van Sony is ook HDXchange te zien, de netwerkoplossing voor beheer en opslag waarmee een snelle, flexibele en efficiënte workflow mogelijk is. Deze totaaloplossing voor 'collaborative' bewerking werd geïntroduceerd tijdens EMEA en is sinds 1 december 2006 beschikbaar op de Noord-Amerikaanse markt.

Integreren: sharing.vision
In aansluiting op de lancering van het unieke DEPA-platform (Distributed Enhanced Processing Architecture) van Sony in november 2006, kunnen bedrijven bij de Sony-stand ontdekken hoe krachtige IP-bewakingsnetwerken kunnen worden ingezet zonder bestaande IT-infrastructuren te overbelasten.

Als onderdeel van de IPELA-reeks voor netwerkvideobewaking bouwt het DEPA-platform voort op reeds bestaande intelligentie in de camera waarmee zowel beweging als achtergelaten of verwijderde objecten kunnen worden gedetecteerd. DEPA bestaat uit twee hoofdcomponenten: intelligente DEPA-compatibele 'multicodec' camera's, en RealShot Manager, de geavanceerde softwaretoepassing van Sony.

"Tijdens ISE kondigen we met gepaste trots aan dat ons uitgebreide assortiment IP-camera's nu geïntegreerd kan worden in verschillende oplossingen van andere softwarefabrikanten (ook wel bekend als Independent Software Vendors of ISV's)", aldus Simon Nash, European Product Manager Network Video Monitoring bij Sony. "Deze ontwikkeling zorgt voor een flinke toename van het aantal gebruikers."

Ook het portfolio van IPELA-videoconferentieproducten van Sony, onderdeel van de IPELA-familie van netwerkoplossingen, wordt tijdens de beurs aan het publiek getoond. Sony geeft uitleg over hoe de verschillende branches en organisaties hun voordeel kunnen doen met de ononderbroken verbetering van de prijs/prestatie-verhouding van VC-producten, van de PCS-TL30P, het Sony videoconferentiesysteem voor de desktop, tot de volledige reeks groepsconferentiesystemen.

Ook presenteert het team de PCS-HG90 HD-videoconferentie-oplossing die geschikt is voor toepassingen waarvoor tweewegcommunicatie met externe locaties, in real time en met een verbluffende beeldkwaliteit gewenst is. Of het nu gaat om chirurgen die op afstand operaties volgen, onderwijsinstellingen die virtuele lessen en trainingsseminars geven of organisaties die snel materiaal moeten kunnen bekijken (denk aan productie-, reclame- en ontwerpbureaus), met deze technologie kunnen gegevens met hoge resolutie snel worden verzonden en kan feedback direct worden ontvangen.

Communiceren: sharing.vision
Bezoekers aan de stand worden ook uitgenodigd de unieke visuele kwaliteit te ervaren van de digitale SXRD 4K-technologie voor projectie in grote ruimten. Verder kunnen bezoekers kennismaken met het volledige scala aan home-cinema- en frontprojectoren van Sony en met de nieuwste beeldschermoplossingen voor openbaar gebruik.

Het nieuwste assortiment frontprojectoren van Sony omvat geperfectioneerde installatieprojectoren voor permanente bevestiging, multifunctionele modellen die ideaal zijn voor gebruik in verschillende omgevingen, draadloze producten, en ultracompacte en ultramobiele projectoren van minder dan twee kilo.

"Tijdens ISE 2007 geeft het Sony assortiment professionele AV/IT-oplossingen blijk van een gedeelde visie: bevordering van de zakelijke communicatie door middel van kennis, innovatie en samenwerking", aldus Naomi Climer, Vice-President van Sony Europe. "Dit is het tweede jaar dat we als sponsor optreden voor dit belangrijke evenement, en we zien ernaar uit betere bedrijfsprestaties te realiseren door geïntegreerde en innovatieve AV/IT-oplossingen."

Klik hier om u aan te melden voor IS Europe 2007

EINDE

Over Sony:
Sony maakt audio-, video-, communicatie- en informatietechnologie voor consumenten en B2B-markten overal ter wereld. Dankzij zijn muziek-, film-, game- en onlineactiviteiten heeft Sony zich gepositioneerd als één van de voornaamste consumentenmerken ter wereld. Sony heeft een geconsolideerde jaaromzet geboekt van EUR 54,96 miljard (7.475 miljard yen) gedurende het fiscale jaar dat eindigde op 31 maart 2005 en heeft wereldwijd ongeveer 156.500 werknemers in dienst.

Over Professional Solutions, Sony Europe
Professional Solutions Europe (PSE), afdeling van Sony Europe, is leverancier van brede communicatie- en AV/IT-oplossingen. Daarnaast biedt Sony oplossingen voor magnetische en optische opslag. De marktsegmentoplossingen en service- & ondersteuningspakketten van PSE richten zich op organisaties in de gezondheidszorg, de mediabranche, netwerkvideobewaking, detailhandel, en de evenementen- en transportsector. Meer informatie is te vinden op www.sonybiz.net.

Voor meer informatie over dit persbericht, gelieve contact op te nemen met (