Aplusk

Aplusk demonstreert zijn veelzijdigheid op de ISE 2007
Op één stand een compleet audiovisueel productaanbod van diverse A-merken

Rotterdam, 14 december 2006 - Aplusk, gerenommeerd AV distributeur in de Benelux, zal dit jaar voor het eerst met een eigen stand aanwezig zijn op dé audiovisuele vakbeurs van het jaar: de ISE, Integrated Systems Europe. Op de Aplusk stand worden met name de data/video projectoren en flatpanel displays van de Benelux marktleider en het wereldwijd toonaangevende A-merk Hitachi geëxposeerd. Verder kunnen de bezoekers kennis maken met de veelzijdigheid en voordelen die Aplusk de dealers biedt.

De laatste AV trends en visies
Integrated Systems Europe (ISE), dé vakbeurs voor de laatste trends en visies op het gebied van integratie van audiovisuele systemen, opent van 30 januari tot en met 1 februari zijn deuren in de RAI te Amsterdam. Dit jaar is deze internationale beurs alweer aan zijn vierde editie toe en ook voor dit jaar zijn de verwachtingen hoog gespannen. Meer dan 400 exposanten uit 30 verschillende landen zullen de bezoekers op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen en trends op audiovisueel gebied.

Logische stap
Aplusk, een AV distributeur met een sterk dealernetwerk in de Benelux, zal in 2007 voor het eerst met een eigen stand aanwezig zijn op deze internationale vakbeurs. Dirk de Jongste, Dealer Manager bij Aplusk, verklaart de keuze voor een stand op de ISE. 'Aplusk is de laatste jaren een steeds belangrijker speler geworden in het AV distributiekanaal en heeft als doel de komende jaren deze groei verder uit te breiden in de gehele Benelux. De ISE is een zeer geschikte omgeving om dealers kennis te laten maken met de vele voordelen die Aplusk biedt. Deelname aan de ISE is voor ons dan ook een logische stap in de verdere ontwikkeling en professionalisering van onze organisatie.'

Exclusieve A-merken
De groei van Aplusk is vooral te danken aan de uitgebreide productrange van alleen A-merken, de maximale dealerondersteuning die de organisatie biedt en aan de exclusieve distributie van een meerdere audiovisuele topmerken. Zo is Aplusk exclusief distributeur van de wereldwijd toonaangevende Hitachi projectoren en flatpanel displays, de veelzijdige DIS discussiesystemen en het grote assortiment Procolor projectieschermen. Ook de functionele muur- en plafondbeugels van SMS zijn exclusief verkrijgbaar via het Aplusk netwerk. Logisch dat Aplusk op de ISE uitgebreid aandacht besteedt aan deze merken.

Hal 3, Stand C120
Aplusk is tijdens de ISE te vinden in hal drie op standnummer C120 waar bezoekers extra kunnen profiteren van spectaculaire aanbiedingen. Naast eerder geroemde redenen is de Aplusk zeker een bezoek waard vanwege de demonstratie van de draadloze,- netwerk- en PC-less presentatie mogelijkheden.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de deelname van Aplusk aan de ISE of over andere Aplusk bedrijfsactiviteiten, bel 010-2045562 of mail naar info@aplusk.nl.

Aplusk Algemeen
Aplusk is een erkend distributeur in de Benelux voor hoogwaardige audiovisuele producten en diensten en richt zich op de verkoop en service aan erkende dealers. De medewerkers zijn opgeleid om de vele producten en diensten van Aplusk aan te bieden en de dealer maximaal te ondersteunen. Op deze manier is Aplusk in staat om de markt topkwaliteit producten, een degelijk advies en uitstekende service te bieden, ook wanneer de dealer zelf niet over deze resources beschikt. Aplusk biedt alle exclusieve producten en diensten aan tegen zeer competitieve prijzen.