Politie Gelderland-Zuid

Mannen vast na huiselijk geweld

regionaal, 29-01-2007 o Zondag zijn in de regio drie mannen aangehouden naar aanleiding van relationele problemen, variërend van bedreiging, mishandeling tot vernieling.

Nijmegen
Een 41-jarige Nijmegenaar meldde zich zondagavond op het politiebureau aan de Sieltjesstraat in Nijmegen. Eerder die middag waren politieagenten in een woning in de wijk Heseveld geweest in verband met een mishandeling die daar had plaatsgevonden. De bewoonster gaf aan door haar ex-vriend mishandeld te zijn. Daarvoor had hij de toegangsdeur van de woning ingetrapt. Na het geweld was de verdachte de woning uitgevlucht en verdwenen. Tegen de man wordt proces verbaal opgemaakt.

Geldermalsen
Een 37-jarige man is zondagavond in zijn woning in Geldermalsen aangehouden voor mishandeling van zijn partner. De vrouw verklaarde geschopt en geslagen te zijn door de man, in aanwezigheid van hun kinderen. Ter plaatse bekende de verdachte het huiselijk geweld. Hij wordt verhoord op het politiebureau.

Culemborg
Zondagnacht is in zijn woning in Culemborg een 30-jarige man aangehouden voor bedreiging van zijn ex-vriendin. Bij de komst van de politie werd tegen de man aangifte gedaan van bedreiging en stalking. De verdachte zit op dit moment vast en wordt verhoord. (01)