Politie Zeeland


---


O-300-2007 Bejaarde vrouw beroofd, Sint Annaland
In Sint Annaland is zaterdagavond een bejaarde vrouw beroofd van haar geld door een drietal vrouwen.
De vrouw zat rond 20.15 uur in de woonkamer van haar woning aan de Langeweg toen ze iets hoorde. Ze ging even kijken en trof in haar slaapkamer drie onbekende vrouwen aan die aan het rondsnuffelen waren tussen haar spullen. Op de vraag wat ze van haar wilden, vroegen ze om eten. Toen de bejaarde vrouw ging bellen, verlieten de drie vrouwen haar woning. Later bleek dat er een geldbedrag van enkele tientallen euro's was verdwenen.

O-301-2007 Auto uitgebrand, Goes
Aan de Laan der Verenigde Naties in Goes is vannacht een personenauto geheel uitgebrand.
De eigenaresse hoorde rond 01.50 uur een klap en zag vervolgens buiten haar auto in de brand staan. De brandweer heeft de brand geblust maar kon niet voorkomen dat de auto geheel uitbrandde. De eigenaresse heeft aangifte gedaan van brandstichting/vernieling.

O-302-2007 Auto in de sloot, Dreischor
Aan de Gaanderse'sweg is zondagavond een auto in de sloot beland.
De bestuurder, een 22-jarige man uit de gemeente Schouwen-Duiveland, raakte met zijn auto in de berm waarna hij wilde corrigeren. Hierdoor begon zijn auto te tollen, raakte een boom en kwam vervolgens in een sloot tot stilstand. De bestuurder bleef ongedeerd, de auto is total loss.

Z-303-2007 Spullen weg na insluiping, Hoofdplaat
Uit een recreatiewoning aan de Westlangeweg zijn zondagmorgen tussen 05.30 en 07.00 uur diverse spullen weggenomen terwijl de bewoners lagen te slapen.
Er werd o.a. geld, foto-apparatuur en een gsm ontvreemd. Er waren geen sporen van braak.


---- --