Politie Zeeland


---


W-284-2007 Zakkenrollen, Vlissingen
Zaterdag tussen 12.00 en 12.30 uur werd in een winkel in de Walstraat de portemonnee van een 75-jarige Vlissingse vrouw gestolen.
De portemonnee, met daarin persoonlike papieren en meer dan honderd euro, werd in een onbewaakt uit haar schoudertas weggenomen.

W-285-2006 Aanrijding in Middelburg
Zaterdag om 11.00 uur vond op de kruising Dauwendaelsestraat / Kruitmolenlaan een aanrijding plaats.
Een 42-jarige Middelburgse automobiliste reed over de Kruitmolenlaan, komende uit de richting van de Obsidiaan. Zij werd verblind door de laaghangende zon en verleende daardoor op de kruising geen voorrang aan twee van rechts komende fietsers. Een van deze fietsers, een 28-jarige Middelburger, werd geschept en vloog over de motorkap, waarna hij op de grond viel. Hij liep diverse kneuzingen en schaafwonden op en werd ter plaatse behandeld door het ambulancepersoneel. De andere fietser, een 23-jarige inwoner van Arnemuiden, werd geraakt door de vallende fiets vande 28-jarige. Voor zover bekend liep hij geen letsel op. De auto en de fiets van de Middelburger raakten beschadigd.

O-286-2007 Diefstal snorfiets in Oosterland
Afgelopen nacht werd uit een tuin, behorend bij een woning in de Margrietstraat, een snorfiets gestolen.
De eigenaar zag zijn snorfiets omstreeks 12.10 uur in de Weelstraat en waarschuwde de politie. Bij de snorfiets stond een 17-jarige inwoner van de gemeente Schouwen-Duiveland, die beweerde de snorfiets te hebben gekocht. Hij werd aangehouden wegens heling. Een andere aanwezige, een 15-jarige meisje uit dezelfde gemeente verklaarde echter dat de snorfiets in haar aanwezigheid door de 17-jarige was gestolen. Beiden werden aangehouden en de 17-jarige jongen in inmiddels in verzekering gesteld. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.


---- --