Ingezonden persbericht


persbericht

Egmond aan Zee, 31 oktober 2007

Egmond wandel marathon: ook speciale nordic walking tweedaagse

Le Champion en het PWN zijn er samen in geslaagd een prima oplossing te vinden voor het toelaten van Nordic Walking deelnemers bij de komende Egmond Wandel Marathon op 27 en 28 januari 2007. In dat kader zal die dagen vanuit Egmond aan Zee ook een aparte Nordic Walking tweedaagse worden georganiseerd met dagafstanden van 10 en 21 km.

Beide in gebruik zijnde routes langs het strand en door het Noordhollands Duinreservaat zullen op die manier beide dagen worden ingezet.

De 1e dag lopen de Nordic Walkingdeelnemers vanuit Egmond de noordroute terwijl de overige wandelaars de zuidroute doen. De tweede dag is dat omgekeerd.

Deze oplossing betekent dat beide groepen wandelaars gescheiden kunnen deelnemen en dat er voldoende ruimte voor alle deelnemers ontstaat om optimaal te kunnen genieten van de fraai uitgezette routes.

Inschrijving voor de Nordic Walking tweedaagse is mogelijk op de site www.egmondwandelmarathon.nl waarbij duidelijk moet worden aangegeven aan welke categorie men deelneemt.

Evenals de deelnemers aan de wandeltocht vertrekken ook de Nordic Walkinglopers beide dagen vanaf Sportcentrum De Watertoren in Egmond aan Zee.

Noot aan de redactie (