Algemene Onderwijsbond

Persbericht

'Sara Erdtsieck is het 76000e lid geworden van de Algemene Onderwijsbond'

AOb bereikt mijlpaal met 76000 leden

Utrecht - Sara Erdtsiek (26 jaar) werkzaam op de vrije school De Zwanenridder in Wageningen is vandaag officieel het 76000e lid geworden van de Algemene Onderwijsbond. Op de NOT (Nationale Onderwijstentoonstelling) meldde zij zich aan bij de AOb. "Omdat het hoort, net als een zorgverzekering, je hoopt niet dat je echt nodig hebt, maar als er iets is, vind ik het fijn om gesteund te worden, " aldus Sara.

Met 76000 leden bereikt de tienjarige Onderwijsbond een absoluut record. Met de ledenwinst van het afgelopen jaar zet de AOb de groeiende lijn door. In 2002 daalde het ledental nog, sindsdien groeit de AOb gestaag en heeft de bond momenteel meer leden dan ooit tevoren. Robert Sikkes, communicatiemanager van de AOb: "Hiermee bewijzen we niet alleen te hoeven teren op de oude generatie, maar dat we ook een grote aantrekkingskracht hebben onder jongeren. De AOb is op afstand de grootste onderwijsvakbond in Nederland.

U bent van harte uitgenodigd om de AOb stand te bezoeken. Wilt u alvast een voorproefje: op www.aob.nl staan dagelijks filmpjes en foto's.