Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Grote belangstelling voor leskisten SpeelZ

Na het bekendmaken van de symbolische uitreiking van de eerste leskist van SpeelZ aan de Scholengemeenschap Echnaton in Almere op 18 januari jongstleden, hebben verschillende scholen en stichtingen de SpeelZ de leskist besteld.

U moet er rekening mee houden dat de eerste leskisten pas vanaf medio februari 2007 leverbaar zijn! Een van de aanvragers hoopte reeds volgende week de materialen in huis te hebben om met een cursus op een school te kunnen starten. Wij verwachten de eerste grote voorraad schaakstukken en -borden medio februari te ontvangen, de eerste demonstratieborden pas eind februari. Plan uw cursus dus niet te vroeg!

Alle aanvragen in de komende periode (de tweede helft van het schoolseizoen 2006-2007), gelden als een aanvraag voor het schoolseizoen 2007-2008. Deze aanvragers hoeven pas uiterlijk 30 juni 2008 aan te geven of zij hun deelname willen verlengen. Tot die datum kunnen zij de leskist behouden.

Informatie over het project SpeelZ vindt u op deze site bij de link SpeelZ in het menu hiernaast. U kunt ook kijken op www.speelzorg. Eric van Breugel, Bondsbureau KNSB

---


De leskist kan vanaf de tweede helft van februari 2007 worden geleverd.