Ingezonden persbericht

Romantiek verdient een ereplaats..

Hotel de l'Europe biedt schitterend Valentijns arrangement aan

Amsterdam, 25 januari 2006 - Als u twee dagen zou mogen kiezen om je geliefde te verrassen met een volstrekt in luxe ondergedompeld arrangement, wanneer zou dat zijn? Juist. Hotel de l'Europe biedt dit jaar het meest romantische Valentijns arrangement aller tijden aan. Het wereldvermaarde vijfsterrenhotel is twee dagen lang uw exclusieve thuis - en de uitvalsbasis voor romantische en culinaire hoogtepunten.

"Ereplaats voor romantiek"
Hotel de l'Europe, bekend als centrale pleisterplaats van de groten der aarde, nodigt romantische geesten die houden van luxe en weldaad, uit voor een schitterend arrangement rond Valentijnsdag. General manager Didi Whitlau: "Wij vinden dat ware romantiek in deze drukke tijden een ereplaats verdient. Onze mensen zullen tijdens het Valentijns arrangement werkelijk alles uit de kast halen om geliefden te laten genieten van exquise geneugten des levens."

Genieten van Deluxe kamers en love seats
Het Valentijns arrangement leidt van de ene naar de andere verrassing. Bij aankomst geniet u op uw Dubbele deluxe kamer (met een upgrade naar een junior suite indien beschikbaar) van een heerlijke Kir Royal. U wordt vervolgens verwend met een Theatermenu in restaurant Excelsior, inclusief een wijnarrangement. Centraal op de avond staat daarna een voorstelling in het prachtige Theater Tuschinski, dat letterlijk om de hoek ligt en waar u van de voorstelling geniet vanuit de speciaal voor u gereserveerde love seats. Na de voorstelling keert u terug voor een Grand Chocolade Dessert.

Extra: massage voor allebei
In de namiddag of de ochtend kunt u zich bovendien beiden een half uur professioneel laten masseren in het sfeervolle Fitness Center. En om het prachtige verblijf in stijl af te ronden, ontvangt u ook een heel speciale Valentijns surprise.

De kosten voor het Hotel de l' Europe Valentijns arrangement bedragen all in voor twee personen E 490. Het arrangement is geldig van 1 tot en met 28 februari. Bel voor reserveringen naar 020- 5311777.

Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Nieuwe Doelenstraat 2-8.
Het hotel ( 21 éénpersoonskamers, 56 tweepersoonskamers, 17 junior suites, 5 suites en één bruidssuite) is lid van The Leading Hotels of the World en Concorde Hotels. Het restaurant Excelsior is lid van de Alliance Gastronomique, een samenwerkingsverband van 37 toprestaurants in Nederland en België. Hotel de l'Europe staat voor 110 jaar historie, traditie en stijl en maakt van gastvrijheid een kunst. Bel voor reserveringen naar 020-5311777 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.