IsoTis Inc begint handel op Nasdaq

Isotis orthobiologics

IsoTis Inc begint handel op Nasdaq

IRVINE, Californië, January 26 /PRNewswire/ --
IsoTis Inc. (Nasdaq: ISOT), het orthobiologicabedrijf, heeft aangekondigd dat vandaag de handel in zijn aandeel begon op de NASDAQ Global Market. Het tickersymbool van het Bedrijf is ISOT. De notering van het Bedrijf volgt op de succesvolle voltooiing van de eerste aanvaardingsperiode van een aanbod tot omwisseling waardoor het 75 van de aandelen IsoTis SA (SWX/Euronext: ISON) (TSX: ISO) heeft verkregen. Nu aan alle voorwaarden van het Aanbod tot omwisseling, zoals is uiteengezet in het Offer Memorandum, is voldaan, heeft IsoTis Inc. op 25 januari het Aanbod tot omwisseling onvoorwaardelijk verklaard.

Pieter Wolters, President en CEO van IsoTis, zei: "We zouden de aandeelhouders willen bedanken die hun vertrouwen hebben gegeven om ons in staat te stellen vandaag deel uit te maken van de NASDAQ Global Market. Omdat meer dan 90 van onze werknemers en meer dan 75 van onze inkomsten in de VS zit, geloven we dat een NASDAQ-notering aan de zijde van onze gelijken een natuurlijke markt voor onze aandelen biedt."

IsoTis Inc. verwacht het Aanbod tot omwisseling in de loop van februari 2007 volledig te voltooien en is van plan zijn notering zo snel mogelijk van Euronext Amsterdam, SWX Swiss Exchange en de Toronto Stock Exchange te halen.

Bepaalde verklaringen in dit persbericht zijn "vooruitziende verklaringen" in de betekenis van Sectie 21E van de Securities Exchange Act uit 1934, zoals die is geamendeerd, inclusief waar wordt verwezen naar plannen en verwachtingen van het management voor toekomstige activiteiten, prospecten en financiële situatie. Woorden zoals "strategie," "verwacht," "neemt zich voor," "voorziet," "gelooft," "zal," "blijft," "schat in," "is van plan," "projecten," "doelen," "doelstellingen," "kan," 'zou kunnen", en andere woorden van gelijke strekking zijn bedoeld om zulke vooruitziende verklaringen vast te stellen. Men kan ze ook vaststellen door het feit dat ze niet strikt betrekking hebben op historische of actuele feiten. Zulke verklaringen zijn slechts gebaseerd op de huidige verwachtingen van het management van IsoTis, Inc. Men zou geen overmatig vertrouwen moeten hebben op deze verklaringen, omdat ze door hun aard afhankelijk zijn van bekende en onbekende risico's en kunnen worden beïnvloed door factoren buiten de macht van IsoTis, Inc. Eigenlijke resultaten zouden wezenlijk kunnen verschillen van actuele verwachtingen vanwege een aantal factoren en onzekerheden die IsoTis, Inc. beïnvloeden, inclusief, maar niet beperkt tot, het krijgen van onvoldoende aandeelhouderssteun voor het Aanbod tot omwisseling, het onvermogen om de aandelen van IsoTis, Inc. tijdig op de NASDAQ noteren, als dat al lukt, de situatie op de markt op het tijdstip van het voorgestelde aanbod en het onvermogen om goedkeuring van de SEC te krijgen voor het aanbod. IsoTis, Inc. doet uitdrukkelijk afstand van ieder voornemen of iedere verplichting om deze vooruitziende verklaringen bij te werken, behalve zoals wordt vereist door de wet.

Deze mededeling is een publieke mededeling, zoals is bedoeld in artikel 9b, paragraaf
1 van het Besluit toezicht effectenverkeer 1995.

Het Aanbod tot omwisseling wordt gemaakt voor de aandelen van IsoTis SA, een Zwitsers bedrijf, die zijn genoteerd op de SWX, op Euronext Amsterdam en de

TSX. Amerikaanse aandeelhouders van IsoTis SA zouden zich bewust moeten zijn dat IsoTis, Inc., tot zover is toegestaan, aandelen zou kunnen aanschaffen op een andere wijze dan onder het Aanbod tot omwisseling, zoals in aankopen op de open markt of privaat onderhandelde aankopen.

Contact:

Neem voor information contact op met IsoTis: Rob Morocco, Chief Financial Office,
+1-(949)-855-7155, robert.morocco@isotis.com. Hans Herklots, Director Investor Relations,
+41-(21)-620-6011, hans.herklots@isotis.com