Politie Zeeland


---


O-254-2007 Aanrijding in Goes
Donderdagochtend rond 11.40 uur vond er op de kruising Stanleyweg, Scottweg in Goes een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 48-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Stanleyweg komende uit de richting van de Amundsenweg.
Op vermelde kruising verleende hij geen voorrang aan de voor hem van rechts komende 48-jarige automobiliste uit Goes.
Er was alleen materiële schade.

O-255-2007 Politie voorkomt spookrijden, Rilland
Donderdagmiddag rond 14.40 uur heeft de politie kunnen voorkomen dat een 65-jarige automobilist uit Hoogerheide op de A58 ging spookrijden.
Bij de afrit van de Rijksweg A58 stonden agenten een verkeerscontrole te houden, toen de 65-jarige automobilist vanuit de richting van de Oude Rijksweg, de afrit van de Rijksweg A58 opreed.
De politie ging meteen achter de man aan en konden hem, voordat hij de Rijksweg A58 opreed, staande houden. Vervolgens hielpen ze hem veilig keren. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

W-256-2007 Aanrijding in Middelburg
Donderdagmiddag rond 14.00 uur vond er op de Koestraat in Middelburg een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een fiets.
De 51-jarige bromfietser uit Middelburg reed over de Koestraat, gaande in de richting van de Nieuwe Haven.
Door onbekende oorzaak begon de man te slingeren en botste tegen de achterzijde van de fiets van een 37-jarige man uit Middelburg, die voor hem reed.
Beiden kwamen hierdoor ten val. De bromfietser is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Hij mocht na controle/behandeling het ziekenhuis verlaten.


---- --