Vrouw gewond bij doorrijding na aanrijding Hekellaan - Getuigenoproep

Den Bosch, 25-01-2007

Vrouw gewond bij doorrijding na aanrijding op de Hekellaan

Den Bosch Een 26-jarige vrouw uit Den Bosch is woensdag tussen 17:00 en 17:15 uur gewond geraakt bij een doorrijding na een aanrijding op de kruising Hekellaan/Spinhuiswal/Pettelaarseweg.

De vrouw fietste op de Pettelaarseweg richting centrum. Toen ze de kruising met de Hekellaan wilde oversteken, op het moment dat het verkeerslicht op groen sprong, werd de vrouw aangereden door een onbekend gebleven man in een Suzuki Swift, die vanaf de Spinhuiswal de kruising opreed.

De vrouw viel en raakte gewond aan haar hoofd. De automobilist is na de aanrijding doorgereden over de Hekellaan in de richting van de Zuidwillemsvaart. Een nog onbekende vrouw hielp het slachtoffer en bracht haar naar de EHBO in het GZG. Het slachtoffer ligt nog in het ziekenhuis.

De politie heeft een onderzoek gestart en verzoekt de vrouwelijke getuige te bellen naar 0900-8844. Mocht de bestuurder van de Suzuki Swift zich herkennen in bovenstaande, dan wordt hij dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Den Bosch.