Time : 08:52:28
Date : 25 January 2007
Sender Name: Alpheios Belgium

ALPHEIOS STEUNT CHILD FOCUS

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een niet meer weg te denken element in het hedendaagse bedrijfsleven. Zeker de laatste jaren besteden bedrijven en organisaties veel aandacht aan de wijze waarop ze onderdeel uitmaken van de samenleving.

Bij Alpheios Belgium, een kennisintensieve organisatie die schoonmaakproducten en -systemen levert voor de Belgische en Luxemburgse markt, staat de ontwikkeling van relaties met klanten, medewerkers en andere partners zonder twijfel aan de basis van de bedrijfsfilosofie.

Voor Alpheios was het dan ook een kleine stap naar het doel dat zij voor ogen had, namelijk het bevorderen van het welzijn van andere mensen, gestoeld op maatschappelijke betrokkenheid. Zo besliste zij, als initiatief voor het laatste kwartaal van 2006, een deel van de opbrengst van de verkoop van het demonstratiemateriaal- en machines waarover elke adviseur-vertegenwoordiger beschikt te doneren aan Child Focus, het Europese Centrum voor Vermiste en Seksueel Uitgebuite Kinderen. Het bleek een succesvol initiatief te zijn want op vrijdag 2 februari 2007 mag Child Focus een cheque van maar liefst ¤ 5.500 in ontvangst nemen. Alpheios hoopt dat deze actie mag bijdragen tot het ondersteunen van het goede werk van Child Focus.

Alpheios Belgium nv
Gaston Fabrélaan 50
2610 Wilrijk
www.alpheios.be
info@alpheios.be
03 828 48 48
Contactpersoon: Bart Baert

URL: (None)
Picture: (None)
Attachments: (None)

Translations: (None)

Link to Press Release - NL