Ingezonden persbericht


Intermec en Simac sluiten samenwerkingsovereenkomst

Nijmegen, 25 januari 2007 - Intermec Technologies, leverancier van totaaloplossingen voor supply chain management, en Simac Retail, full service ICT-integrator voor de retailbranche, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan voor de implementatie van Intermec-oplossingen in retail-omgevingen.

Intermec en Simac bundelen met deze samenwerking de krachten om in de behoeften van retailers te voorzien, zoals on shelf availability en demand driven supply chains. Het feit dat beide partijen partners zijn van Cisco - Intermec is Cisco Global Alliance partner en Simac is Cisco Gold Partner - versterkt de gezamenlijke propositie. In het huidige, competitieve, landschap van retailing moet de retailer in staat zijn om real-time te beschikken over informatie over de aanwezige voorraad in het distributiecentrum, de voorraad in de winkels en de voorraad in het schap. Met deze kennis is de retailer in staat om slimmer in te kopen en de consument is verzekerd van beschikbaarheid van producten.

"Met Intermec als partner voor de benodigde hardware kan Simac instaan voor bedrijfskritische processen binnen de retail. Oplossingen als IP-communicatie, betalingsverkeer en point-of-sale software vereisen een hoogwaardige vorm van ICT-dienstverlening. Intensieve samenwerking met partners op wereldniveau is daarbij cruciaal," aldus Wim van der Velden, directeur Simac Retail.

"Intermec is verheugd over het feit dat een grote naam als Simac besloten heeft samen te willen werken met Intermec," aldus Guido Vangenechten, Country Manager en Sales Director van Intermec Technologies Benelux. "Samen kunnen we retailers helpen om met datacollectie-toepassingen succesvol te zijn in een competitieve markt, nu en in de toekomst."