Politie Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhemmer aangehouden na huiselijk geweld

Publicatiedatum: 25-1-2007 14:25:27

Arnhem - Na een melding van huiselijk geweld in een woning in de wijk Klarendal heeft de Arnhemse politie woensdag een 21-jarige Arnhemmer aangehouden. De man wordt ervan verdacht zijn 19-jarige vriendin te hebben geslagen. Ook zou hij gedreigd hebben met een mes en terug te komen met een pistool. Het slachtoffer waarschuwde de politie maar bij de komst van de agenten bleek de Arnhemmer al te zijn vertrokken. De man werd later op zijn eigen adres aangetroffen en aangehouden. De vrouw bleek lichtgewond en deed aangifte. De Arnhemmer is in verzekering gesteld.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Oliespoor leidt naar doorrijder van aanrijding

Publicatiedatum: 25-1-2007 14:24:53

Arnhem - Een oliespoor heeft de Arnhemse politie in de nacht van woensdag op donderdag bij een verdachte van het doorrijden na een aanrijding gebracht. De automobilist, een 21-jarige Arnhemmer, bleek op de Kortestraat op de beweegbare afsluiting te zijn gereden en daarna te zijn doorgereden. Omstreeks kwart voor twee werd bij de politie gemeld dat er een oliespoor zou liggen op de Kortestraat. Agenten pakten het spoor op en volgden het via de Rijnstraat en Weverstraat naar het Kleine Oord. Daar bleek de Arnhemmer stil te staan. Tegenover de agenten had hij verklaard iets te vroeg door de beweegbare afsluiting te zijn gereden waardoor er kennelijk olie uit het carter was gaan lekken. De brandweer moest eraan te pas komen om het oliespoor van het wegdek te verwijderen. De politie maakt proces-verbaal op tegen de Arnhemse automobilist.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

Vijf autos en vangrail beschadigd door gladheid
Publicatiedatum: 25-1-2007 14:24:11

Velp - Als gevolg van plotseling opgetreden gladheid hebben woensdagochtend op de A348 bij Velp vijf autos en een vangrail schade opgelopen. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een 41-jarige automobilist uit Zutphen raakte omstreeks half acht door de gladheid in een slip en verloor daarbij de macht over het stuur. De man botste met zijn wagen tegen de vangrail waardoor enkele brokstukken in het rond vlogen. Vier achterop komende autos liepen daardoor ook schade op.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---

220 euro boete of dagvaarding na winkeldiefstal
Publicatiedatum: 25-1-2007 14:23:20

Arnhem - Een 34-jarige vrouw uit Wageningen heeft woensdag van justitie een dagvaarding gekregen in verband met winkeldiefstal in Arnhem. Door het betalen van een boete van 220 euro kan ze verdere strafvervolging voorkomen. De Wageningse werd door beveiligingspersoneel van een warenhuis aan de Ketelstraat betrapt en zou twee portemonnees hebben gestolen. Nadat de vrouw aan de politie was overgedragen verklaarde ze dat ze de buit niet bewust had meegenomen. De Wageningse is na verhoor in vrijheid gesteld en moest de portemonnees teruggeven aan de zaak.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 376 3053

---