Politie Drenthe

Donderdagmiddag

Assen, 25-01-2007

Jongen geschopt
EMMEN Een 12-jarige jongen uit Nieuw Amsterdam heeft bij de politie aangegeven dat hij donderdagochtend onderweg naar school bij Bargeres door drie jongens van zijn fiets zou zijn getrokken. Vervolgens werd hij door de jongens geschopt en geslagen. De verdachten zijn bekend bij de politie en zullen binnenkort worden gehoord. (07-107603)

Doodsoorzaak Buiner nog niet bekend
BUINEN - Woensdagmiddag is sectie verricht op het lichaam van de 55-jarige man uit Buinen die dinsdagmorgen op het erf van zijn woning aan de Exloërweg werd aangetroffen. Uit het voorlopige rapport van het Nederlands Forensisch Instituut komt geen duidelijke doodsoorzaak naar voren. Eén van de vervolgstappen is een toxicologisch onderzoek. Het lichaam van de 55-jarige man is woensdagavond vrijgegeven door het Openbaar Ministerie.

De politie gaat intussen verder met het onderzoek en is bezig met het verzamelen en interpreteren van sporen en informatie. Zo heeft de Mobiele Eenheid woensdag in de directe omgeving gezocht naar sporen, onder meer in het weiland naast de woning.

De reguliere voorlichting wordt gedaan door Bert Peters, telefoon 0592-451280