Koninklijk Horeca Nederland

Koninklijk Horeca Nederland stuurt nieuw lid naar New York

Persbericht 25 januari 2007

Maastricht, 25 januari 2007 - Door zich als nieuw lid van Koninklijk Horeca Nederland aan te melden hebben de heer en mevrouw Dijkman van Restaurant Van Alles Wat in Beuningen vandaag op de BBB in Maastricht een reis naar New York gewonnen. Iedere horeca- of recreatieondernemer die zich tijdens deze vakbeurs in Maastricht als nieuw lid van Koninklijk Horeca Nederland liet inschrijven maakte kans op deze prijs.

Bij aanmelding werd een code voor een digitale kluis verstrekt. Met de juiste code kon de kluis met daarin de reis worden geopend. Mevrouw Dijkman: Dit is ongelofelijk. We hebben keihard gewerkt voor de opstart en waren er echt aan toe om er even tussenuit te gaan. En dat kan nu met deze prachtige reis. Dit is het begin van alle voorspoed!, voegt de heer Dijkman er stralend aan toe.

Ons Restaurant Van Alles Wat in Beuningen (Gelderland) wordt in februari officieel geopend. Je kunt bij ons steengrillen, gourmetten, BBQ-en en zelf pannenkoeken bakken. We zijn zeer trots op ons Van Alles Wat-concept, zegt het kersverse lid van Koninklijk Horeca Nederland. De heer Dijkman en zijn vrouw ontvingen de prijs uit handen van Fieny Beckers, secretaris Regio Zuid-Limburg van Koninklijk Horeca Nederland.

Koninklijk Horeca Nederland behartigt de belangen van ruim 20.700 kwaliteitsbewuste horeca- en recreatieondernemers. Recent onderzoek heeft uitgewezen dat lidmaatschap een garantie voor kwaliteit is. De top van deelnemers aan wedstrijden en competities die vanuit de branche georganiseerd worden bestaat voor 95% uit leden van Horeca Nederland.

Horeca- en recreatieondernemers die bij Koninklijk Horeca Nederland zijn aangesloten ontvangen gratis informatie en advies op al hun vragen die gerelateerd zijn aan het ondernemerschap. Tevens profiteren zij van vele aantrekkelijke financiële voordelen. Hiermee besparen de ruim 20.700 leden meer dan 15 miljoen per jaar!.
---

Noot voor de redactie -