Dienstenbond CNV

Verhuizing Logistic Center Woudsend
25-01-2007

Fortis is van plan het losgistic center Woudsend naar Amersfoort te verplaatsen en de archiefactiviteiten naar Ridderkerk. Voor 14 medewerkers betekent dit verlies van baan als zij niet kunnen meeverhuizen. CNV Dienstenbond heeft op 19 januari een ledenbijeenkosmst gehouden en zal binnenkort met de directie gaan praten.

De leden van CNV Dienstenbond zijn niet overtuigd van de noodzaak om het logistic center en het archief nu te verplaatsen. Dit heeft vooral te maken met het feit dat over een paar jaar zeer waarschijnlijk een groot distributiecentrum zal worden opgezet. In het derde kwartaal zal duidelijk worden wanneer dit centrum er komt en waar.

Indien de activiteiten van het logistic center en het archief dit jaar verplaatst worden is de kans dus zeer groot dat een paar jaar later weer verhuisd dient te worden. En aangezien het voornemen om te verplaatsen alles te maken heeft met effectiviteit en kostenbesparing ligt twee keer achter elkaar verplaatsen volgens ons niet voor hand.

Half februari zal de ondernemingsraad een gesprek hebben met de werkgever over de voorgenomen plannen. Uiteindelijk is het de OR die positief of negatief moet adviseren. Daarnaast zal CNV Dienstenbond bij de werkgever aandringen op uitstel van de plannen.

Mailing Sociaal Plan Fortis
CNV Dienstenbond biedt haar excuses aan voor de leden in Woudsend: door een interne fout zijn de stembiljetten voor het nieuwe Sociaal Plan niet naar de leden in Woudsend gestuurd . Omdat een grote meerderheid van de leden van CNV Dienstenbond wel heeft kunnen stemmen en 100% voor het sociaal plan heeft gestemd is het niet nodig de stembiljetten na te versturen naar Woudsend (de werkgever heeft van de bonden al groen licht gekregen voor het nieuwe SP). Wel zijn wij natuurlijk zeer benieuwd naar uw mening over het sociaal plan. Dus indien u nog opmerkingen of commentaar heeft op het nieuwe Sociaal Plan, laat het ons dan even weten.

Indien u vragen heeft opmerkingen over deze info kunt u contact opnemen met uw bestuurder Bernard Jan de Groot, 010-2651111 of email b.degroot@cnvdibo.nl

Wij houden u in elk geval op de hoogte over de ontwikkelingen te Woudsend!