Informatiebijeenkomst werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland


UTRECHT, 20070124 -- Jaarlijks vertrekken duizenden jongeren tussen de 18 en 31 jaar naar Australië en Nieuw-Zeeland om daar voor een periode tot een jaar te reizen, werken, zichzelf en het land te ontdekken. Travel Active heeft al 18 jaar ervaring in het ondersteunen van een dergelijk avontuur. Op 27 januari organiseert Travel Active een informatiebijeenkomst over werken en reizen in Australië en Nieuw-Zeeland

Iedereen die meer wil weten over Australië en Nieuw-Zeeland, wat de beste tijd is om te gaan, welke routes te volgen, hoe aan werk te komen en welke bezienswaardigheden niet te missen is van harte uitgenodigd op deze gratis bijeenkomst.

Travel Active medewerkers en oud-deelnemers helpen met het realiseren van een ieders plannen daarnaast is er de mogelijkheid presentaties bij te wonen. De bijeenkomst wordt gehouden in het Regardz Meeting Center La Vie te Utrecht, begint om 11:00 uur en zal tot 17:00 duren. Een presentatieschema en routebeschrijving zijn beschikbaar op www.travelactive.nl.





Travel Active