Waterschap Groot Salland

Dijkmagazijn Ramele

Het waterschap besteed het project dijkmagazijn Ramele uit. Om te bepalen wie deze klus gaat uitvoeren, vindt er een digitale uitbesteding plaats.

Informatie
Het nieuwe dijkmagazijn in Broekland gaat dienen als onderkomen voor het dijkleger en materialen die tijdens calamiteiten aan de waterkeringen van Waterschap Groot Salland worden ingezet. Het nabij gelegen district zal ook gebruik maken van hetzelfde magazijn.

Het gebouw komt te liggen aan de Nieuwe Deventerweg 52 in Broekland, gemeente Raalte. Naast het bouwen van dit magazijn, wordt ook de uitrit naar de openbare weg veranderd en het parkeerterrein vergroot.

Klik hier voor een vergroting Klik hier voor een vergroting

Aanbesteding (zie ook website aanbestedingskalender )

De aanbesteding van dit project vindt plaats conform de U.A.R. 2001 en volgens de openbare procedure.

Procedure
Type procedure:
Openbaar.
Referentienummer van het dossier bij de aanbestedende dienst: Bestek nr WB 9931
Datum, tijdstip en plaats (van de aanbesteding): 21/02/2007 11:00:00.Plaats: Waterschapshuis, Dr. van Thienenweg 1, 8025 AL Zwolle

Hoe het waterschap bepaalt welke aanbieding het meest aantrekkelijk is, kunt u lezen in het Stabu Bestek (nummer WB 9931 met bijbehorende tekeningen) waar de bepalingen instaan.

Na het invullen van uw gegevens hieronder, kunt u het bestek en de bijbehorende tekeningen direct downloaden.

Contact
Wilt u meer informatie over deze aanbesteding, dan kunt u contact opnemen met de projectleider Harry Wendt, e-mail hwendt@wgs.nl of telefonisch 038 - 455 446. Uiteraard kunt u ook vragen en opmerkingen kwijt op het formulier hieronder. Dit formulier wordt direct doorgestuurd naar de projectleider.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.
Naam * ______________________________ E-mail * ______________________________ Adres ______________________________ Postcode ______________________________ Woonplaats ______________________________ Telefoon ______________________________ Vraag of opmerking

______________________________

______________________________

______________________________

______________________________

______________________________
Versturen