Jumbo supermarkten


Verschenen artikelen
Factsheet
Beeldbank
Media contact
Inschrijving


- PERSBERICHT -

Veghel, 22 januari 2007
Metamorfose voor Jumbo Moergestel De Jumbo supermarkt aan de Rootven is vanaf woensdag 24 januari de grootste supermarkt van Moergestel met een verkoopvloeroppervlak van zoân 850 vierkante meter. De officiële heropening van de winkel die een ware facelift heeft ondergaan, is om 9.00 uur. Er is hard gewerkt om de unieke Jumbo formule goed tot zijn recht te laten komen. De grote versafdeling, met een uitgebreid assortiment aan dagverse groenten, kazen en vleeswaren en vers gebakken brood zorgt voor een echte versbeleving. En daarbij komen nog eens alle voordelen van de Jumboformule, waaronder een uitgebreid assortiment van ruim 32.000 producten, de beste service en â ook nu de winkel zoân ingrijpende facelift heeft gehad - de laagste prijs van Nederland. De formule waarvoor Jumbo recent nog is uitgeroepen tot âBeste Winkelketen en Beste Supermarktketen van Nederlandâ.
De heropening wordt uitgebreid gevierd. Op woensdag 24 januari is er vanaf 9.00 uur voor de eerste 200 bezoekers een gratis bos bloemen. Gedurende de periode van woensdag 24 januari tot en met zaterdag 27 januari ontvangt elke klant een gratis abrikozenvlaai bij besteding van 25 euro aan boodschappen.

Jumbo supermarkten groeit flink en daarom is er ook steeds meer inkoopkracht. Naast elke dag de allerlaagste prijzen voor het totale assortiment, biedt Jumbo het hele jaar door, telkens gedurende een periode van vier weken, een selectie van 32 producten met extra InkoopVoordeel aan. Daarnaast is ook service is een belangrijk speerpunt bij Jumbo. Een klantvriendelijk parkeerbeleid is daar onderdeel van en er is dan ook volop gratis parkeergelegenheid. Ondernemer Geert Denissen: âHet is een behoorlijk klus geweest, maar kijkend naar het eindresultaat was het absoluut de moeite waard. En eerlijk is eerlijk, het was ook wel nodig. We kunnen nu, met zân allen, laten zien wat we allemaal in huis hebben. Letterlijk en figuurlijk! Met de grote versafdeling als kroon op het werk. Voor het team is dit ook een enorme prikkel. Iedereen is enthousiast over de ânieuwe Jumboâ. Binnenkort gaan we met zijn allen naar de 7 Zekerhedentraining op het hoofdkantoor in Veghel. Jumbo Moergestel wordt beter dan ooit.â

Jumbo Supermarkten
Jumbo Supermarkten is een familiebedrijf dat haar oorsprong vindt in Van Eerd groothandel. De familie Van Eerd richtte de groothandel op in 1921 en in 1983 is hieruit Jumbo Supermarkten ontstaan. Op dit moment zijn er 95 winkels, waarvan 67 filialen en 28 franchisevestigingen. In totaal biedt Jumbo Supermarkten op dit moment werkgelegenheid aan ruim 12.000 medewerkers.