Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

HOLLAND INTERNATIONAL LANCEERT MEGA SMILES4U 'CASH & WIN' ACTIE

Vijf maal zoveel Smiles4U en Zevenklapper aan Knalrode Knalprijzen

Rijswijk, maandag 22 januari 2007 - Holland International, onderdeel van marktleider TUI Nederland, lanceert in de aanloop naar het Knalrode Knalfeest op 1 april 2007 een mega Smiles4U actie, waarmee reisagenten maximale Smiles4U en dus reisagentenkorting kunnen verdienen. Voor boekingen naar de zeven speerpuntbestemmingen Azië, Afrika, Amerika, Brazilië, Azoren, Italië en de exclusieve Holland VakantieClubs en Barkie KidsClubs ontvangen reisagenten namelijk vijf maal zoveel Smiles4U dan normaal het geval is. De actie geldt voor boekingen die tot 1 maart 2007 gemaakt worden.

Cash: extra Smiles4U

Tijdens de actieperiode kunnen reisagenten voor de betreffende zonbestemmingen tien Smiles4U (ter waarde van E 5) en voor de verre bestemmingen maar liefst vijftien Smiles4U (ter waarde van E 7,50) per geboekte passagier verdienen. Een voorbeeld: voor een boeking van een gezin met vier personen naar een Holland VakantieClub, verdient het reisbureau tijdelijk veertig Smiles4U en dus E 20 aan reisagentenkorting.

Win: zevenklapper aan knalrode prijzen

Bovendien kunnen reisagenten, naast het Cashen van de Smiles4U, gedurende vijf weken meedoen aan diverse kennistesten rondom de genoemde speerpunten. Per gespeelde kennistest zijn er spelmuntjes te verdienen. Er zijn zeven kennistesten; wanneer aan alle versies wordt deelgenomen, bestaat de beloning zelfs uit tien in plaats van zeven muntjes. Met deze muntjes maakt iedereen tijdens het Knalrode Knalfeest op 1 april kans op een Zevenklapper aan knalrode knalprijzen, waaronder een hippe rode Vespa!

Om mee te doen aan de Cash & Win actie en om de Bonus Smiles4U te activeren, kunnen reisagenten zich vanaf 25 januari a.s. op Smiles4U.nl aanmelden.


---



Ingezonden persbericht