Ingezonden persbericht


Quint Wellington Redwood benoemt René Hagen tot Chief Operating Officer

Voormalig CEO internationale activiteiten opgenomen in raad van bestuur

Amsterdam, 22 januari 2007 - Quint Wellington Redwood, het onafhankelijke managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatievraagstukken, heeft René Hagen in de raad van bestuur benoemd. In de rol van Chief Operating Officer is hij verantwoordelijk voor alle operationele aspecten van de verschillende wereldwijde Quint-vestigingen. Vóór Hagen toetrad tot de raad van bestuur, was hij acht jaar CEO van de internationale activiteiten van het bedrijf. In deze functie was hij medeverantwoordelijk voor de uitbouw van Quint van een nationaal opererend adviesbureau tot de internationale organisatie die het vandaag de dag is.

Het afgelopen jaar opende Quint kantoren in onder andere Italië, Frankrijk en Singapore. Voor 2007 staat de opening van diverse Quint-vestigingen in Azie, Zuid-Amerika en Afrika op de agenda. Hagen geeft leiding aan de organisatorische en operationele aspecten bij het opzetten van deze kantoren, zodat deze vestigingen naadloos op het wereldwijde Quint-netwerk aangesloten worden.

"Quint is de afgelopen vijftien jaar van zijn bestaan enorm in ontwikkeling geweest. Naast het feit dat we onze dienstverlening voortdurend uitbreiden en verdiepen, groeit ook het bereik van onze organisatie. Als COO moet ik zorgen dat we de toenemende vraag naar strategisch advies bij IT-gerelateerde organisatieveranderingen op elk niveau kunnen invullen", zegt Hagen. "Veel van onze klanten zijn wereldwijd actief en door de uitbreiding van onze internationale aanwezigheid kunnen we ook deze klanten voorzien van advies op lokaal niveau. En die combinatie leidt tot het beste resultaat voor onze klanten."

###

Over Quint Wellington Redwood
Quint Wellington Redwood - kortweg 'Quint' - is een onafhankelijk managementadviesbureau dat zich volledig toelegt op het oplossen van IT-gerelateerde organisatieveranderingen. Wij leveren onze diensten in meer dan 30 landen vanuit vijftien internationaal verspreide kantoren. Quint concentreert zich op strategie, sourcing-vraagstukken en implementatie van processen.

De klanten van Quint zijn vooraanstaande profit- en non-profitorganisaties die sterk afhankelijk zijn van IT. Wij helpen onze relaties om geïntegreerd management over het business- en IT-domein tot stand te brengen en op die manier strategisch voordeel ten opzichte van hun concurrenten te behalen. We drukken dit uit met onze missie: Orchestrating Business Excellence.