Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Diepgaande rapportage direct weergegeven op website van klant NEDSTAT INTRODUCEERT DIRECT VIEW(TM)

Amsterdam, 22 januari 2007 - Nedstat introduceert Direct View(TM), de meest uitgebreide en intuïtieve overlay web metric solution in de markt van dit moment. Surfend op de eigen site zien Sitestat gebruikers direct de resultaten van al hun webpagina's en links. Zo krijgen zij onmiddellijk de bezoekers interactie met hun site in beeld.

Direct View(TM) levert krachtige, real-time en actiegerichte analytics. Sitestat gebruikers kunnen kiezen uit 16 pagina and 13 link metrics die resultaten tonen voor elke willekeurige dag, inclusief vandaag. De miniatuur trendgrafieken laten tevens data zien voor de 28 voorafgaande dagen.

Met een nieuwe techniek waar Nedstat patent op heeft aangevraagd, biedt Direct View(TM) de unieke mogelijkheid om numerieke waarden weer te geven in de vorm van cirkels gecombineerd met kleuren. Performance komt hierdoor direct tot leven. Direct View(TM)'s controle paneel biedt diverse mogelijkheden om deze weergave naar eigen wens aan te passen, zoals kleur, kleurschakering, doorzichtigheid van de kleur en de grootte van de cirkels.

Michael Kinsbergen, CEO van Nedstat: "Of je nu bezoekers zo lang mogelijk op je site wilt houden, binnenkomstspagina's wilt verbeteren of bestellingen opvoeren, Direct View(TM) biedt een direct inzicht in je online initiatieven. Vooral het gebruikersgemak en de kracht van de rapportages hebben we uitvoerig getest. Het bleek dat gebruikers van alle niveaus zonder enige uitleg aan de slag konden en direct heldere en bruikbare inzichten in hun site hadden."

Direct View(TM) is beschikbaar voor alle Sitestat gebruikers zonder extra kosten. De applicatie werkt direct in de browser dus het downloaden of installeren van plug-ins is niet nodig. Opstarten is eenvoudig en kan binnen 10 seconden.

Voor een screenshot van Direct View(TM) klik op een van de onderstaande links: http://www.nedstat.nl/nl/direct_view/nl_01.gif
http://www.nedstat.nl/nl/direct_view/nl_02.jpg

Over Nedstat

Nedstat is Europees marktleider in website analytics. De Nedstat producten en services stellen bedrijven en organisaties in staat het rendement van hun online communicatie en business te verbeteren. Doel is website analytics simpel, duidelijk en toegankelijk te maken. Service, state of the art technology, persoonlijke support en kwaliteit staan daarbij centraal.

Nedstat telt 140 medewerkers in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en het Verenigd Koninkrijk.

Tot de klantenkring behoren gerenommeerde en wereldwijd opererende ondernemingen zoals ASICS Europe, Danone, Electrabel, Ernst & Young, KarstadtQuelle, Panasonic, Renault en Wolters Kluwer, alsmede diverse overheidsinstanties en non-profitorganisaties.

Voor meer informatie over dit bericht kunt u zich wenden tot: Nedstat B.V., Michael Kinsbergen, telefoon +31 (0) 20 519 54 01, e-mail press@nedstat.com.

Voor meer informatie over Nedstat, ga naar www.nedstat.com.