Ingezonden persbericht


Persbericht 3FM
19 januari 2006

Nieuw programma 3FM per 22 januari 2007
Martijn Muijs krijgt nachtprogramma in kader van 3FM DJ opleiding

DJ Martijn Muijs start 22 januari met een eigen 3FM programma 'Muijs In Het Huis'. Elke doordeweekse dag van 04.00 tot 06.00 uur presenteert Martijn in NPS-zendtijd zijn nieuwe programma.

Muijs won in 2004 het programma "Hey DJ" van BNN. Hij werd door de jury van het programma unaniem gekozen als het beste radiotalent van Nederland. De jury bestaande uit Ruud de Wild, Giel Beelen, Florent Luyckx en Dave Kentie (directeur radio BNN) waren unaniem in hun oordeel. Zij oordeelde: 'Technisch dik in orde'. Ook inhoudelijk wist Martijn te verrassen. Martijn Muijs is een 24-jarige Meppelaar met een absolute voorkeur voor popmuziek. Hij was presentator bij Radio Meppel en verzorgde diverse programma's bij Rebecca Radio. Binnen de 3FM DJ opleiding presenteerde hij eerder voor BNN tussen 4 en 6 ´s ochtends het programma ´Muyst Wanted´.

"Bijna alle grote DJ's van de Nederlandse radiostations startten ooit bij 3FM ", zegt Florent Luyckx, zendercoördinator van 3FM. "Talent aan de 3FM opleiding krijgt de kans om in de nachten van 3FM mee te werken aan een programma en wordt daarbij intensief persoonlijk gecoacht". NPS eindredacteur Jurre Bosman: "Je zou kunnen zeggen dat Martijn Muijs binnen onze opleiding nu begint aan zijn eindexamen. Ik ben ervan overtuigd dat hij zal slagen en verheug me op spannende radio-uren."

3FM DJ-opleiding
De 3FM DJ-opleiding is een instituut waar jaarlijks een tiental getalenteerde DJ's de kans krijgt om nachtelijke vlieguren te maken en daarna door te groeien naar een groter publiek. Deelnemers aan de opleiding mogen één maal per week een show maken gedurende de nacht. De 3FM DJ-opleiding duurt gemiddeld 2 jaar en onderscheidt zich door het praktijkgerichte programma in combinatie met intensieve individuele begeleiding.

Voor meer informatie over: www.3fm.nl



Ingezonden persbericht