BedrijfsautoRAI

Michael Schumacher verruilt Ferrari voor nieuwe Fiat Scudo

(1/22/2007)
De onlangs gestopte meervoudig Fomule 1 wereldkampioen Michael Schumacher heeft een nieuwe baan waarbij hij dagelijks gebruik maakt van de nieuwe Fiat Scudo. Dit is in een notendop het verhaal achter de nieuwe Fiat Scudo reclamecampagne waarin Schumacher een rol speelt. Michael Schumacher die onlangs stopte als F1 coureur weet nog niet wat hij gaat doen. Hij zal blijven werken, maar dan wel in een andere auto. Dat is de boodschap van de nieuwe Fiat Scudo commercial. Een ontspannen en spontane Schumacher oefent verschillende beroepen uit waarbij hij dankbaar en eenvoudig gebruik maakt van de functionele en praktische Scudo: de auto die werkt.

De nieuwe Scudo heeft de kwaliteiten van zijn voorganger overgenomen en zelfs op en aantal punten verbeterd. De auto met de luxe en het uiterlijk van een MPV is zowel in personen- (5/6 of een 8/9 stoelenvariant) als in een bedrijfsuitvoering verkrijgbaar, is (onder andere dankzij prima prestaties) âfun to driveâ en manoeuvreert als een alledaagse personenauto. De Scudo Combi is ideaal voor het zakelijke gebruik en de Panorama Executive voor minibus/shuttle diensten (o.a. taxi en hoteldiensten). De Fiat Scudo Panorama Family is het ideale voertuig voor gezinnen die naast luxe en comfort ook ruimte zoeken. Er is in alle gevallen keus uit drie krachtige en stille Euro 4 MultiJet-dieselmotoren: een 90 pk met 180 Nm, een 120 pk met 300 Nm en een 136 pk sterke met 320 Nm die standaard uitgerust is met een roetfilter.

Zoals Michael Schumacher duidelijk maakt: dankzij styling, comfort, veelzijdigheid, prestaties en veiligheid verandert elke reis in de nieuwe Fiat Scudo in een plezierrit.